A legújabb élő pókerverseny-sorozat az Eureka Poker Tour, mely Közép- és Kelet-Európa talán legmeghatározóbb versenysorozata lesz.

 

A legújabb élő pókerverseny-sorozat az Eureka Poker Tour, mely Közép- és Kelet-Európa talán legmeghatározóbb versenysorozata lesz.

A PokerStars nevével fémjelzett sorozat első versenyére 2011. március 16. és 20. között kerül sor a prágai Card Casinoban. Az Eureka Poker Tour – a beülők árszintjétől eltekintve – semmiben sem különbözik a többi versenysorozattól, hiszen a 800 eurós főesemény mellett számos mellékverseny is az érdeklődők rendelkezésére áll majd. A négy napon át tartó (ezekből kettő „első" nap – 1A és 1B) 800 eurós főversenyek az összes állomás programjában megtalálhatók, és 4-500 játékos számára kínálnak lehetőséget a versenyre. A várható nyereményalap negyedmillió euró körül alakul.

A prágai verseny mellett az első évad alatt bolgár, horvát, szlovén és román állomásra is sor kerül mielőtt a sorozat decemberben visszatér a cseh fővárosba a prágai EPT állomás idejére.

Az első állomás online selejtezői 2011. január 19-én kezdődtek, számos lehetőséget kínálnak a kvalifikációra, így a legkülönbözőbb képességű játékosok is megtalálják majd a számukra legmegfelelőbb selejtezőt, bankszámlájuk nagyságától függetlenül. A legolcsóbb versenyekre már 2 euróért is be lehet ülni!

http://www.eurekapokertour.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük