2024.július.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Reklám

2 perc olvasás

 

aa_82.jpgAmerikai kábitószer gyógyszerreklám a harmicas évekből (kokaint az emésztési görcsre…)

Epegörcs? Felejtse el! Az Amerikai Egyesült Államokban feltalált és Brazíliában 10.000 betegen tesztelt új görcsoldó gyógyszer, a nátrium-izo-propoxi-kovasav-fluorid, népszerű nevén a Byotex minden várakozást felülmúlt. Az epegörcs ötven másodperc alatt eltűnt, feloldódott, nyoma veszett. Páciensek százainak hálálkodó leveleiből idézünk néhányat.

   Negyvenéves, kissé szégyenlős lány vagyok. Esküvőre készültem, amikor rövid idő alatt háromszor kapta epegörcsöt. Az utolsó volt a legkellemetlenebb, mert az anyakönyvvezető előtt történt. Meg sem tudtam mukkanni. Gyorsan bekaptam egy Biotexet, problémám azonnal elmúlt és boldogan kimondhattam a boldogító igent. Köszönöm.

   Pilóta vagyok, az American Airlines vezető oktatója. Kuala Lumpurnál készülődtünk a Boeing B737 landolására, amikor epegörcsöt kaptam. Mondom a másodpilótának, vedd át, mert én most meghalok, olyan epegörcsöm van. Dehogyis halsz meg, mosolygott és adott egy Byotex tablettát. Olyan simán landoltam, hogy megtapsoltak az utasok.

   Háziorvos vagyok, belgyógyász. Egy fiatal betegem, balett táncos az operánál, panaszkodott, hogy előadás után gyakran epegörcsöt kap. Kérte, írjak elő valami szigorú epediétát. Mondom, dehogyis fog maga diétázni. Előadás előtt vegyen be fél Byotexet. Tanácsomat megfogadva azóta sem volt epegörcse.

   Kétségbeesett fiatal lány voltam eddig. Amikor a pasimmal szexelni kezdtünk, epegörcsöt kaptam. Gondoltam, talán azért görcsölök, mert nem vagyok elég jó az ágyban. Ismerős gyógyszerészemhez fordultam, aki habozás nélkül Byotexet ajánlott. Amióta azt szedem, minden oké!. Mindenkinek ajánlom. Persze nem az én pasimmal.

   Ezúton szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy epegörcsömtől már tíz éve szenvedek, és legalább egy tucat görcsoldót próbáltam ki. Néha csökkentek ugyan fájdalmaim, de az alapbetegségem változatlan maradt. Azt gondoltam, megér egy próbát, s megrendeltem a Byotexet. Az első héten állapotom jelentősen javult, a második héten panaszmentes lettem. Hálás vagyok a gyógyszerért.

*

Epegörcs? Felejtse el! Nézze meg a leveleket és habozás nélkül döntsön! Most 20 % kedvezményt adunk az árból! (Szerényen megjegyezném, csak arra vagyok kíváncsi, mit kezdjek az engedménnyel? Ha epegörcsöm van, akkor be kell vennem a gyógyszert. Ha nincs, akkor bármekkora engedményt adnak, akkor sem veszem meg. De tudomásul veszem, ilyen a reklámok természete.)

 

Láng Róbert

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.