2023.február.02. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Rekordmennyiségű résztvevő az ITBN 2010 Konferencián

3 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/43852"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_279.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.itbn.hu" title="www.itbn.hu" width="100" height="57" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.itbn.hu/">www.itbn.hu</a> </strong></span></span>  <p>Rekordmennyiségű informatikai biztonsággal foglalkozó és iránta érdeklődő szakember látogatott el a hatodik Informatikai Biztonság Napja konferenciára, ahol Magyarország összes biztonsági brand-je képviseltette magát. Az ITBN 2010. Szeptember 28 és 29. eseményei közel 2000 embert mozgatott meg. </p><p>

www.itbn.huwww.itbn.hu  

Rekordmennyiségű informatikai biztonsággal foglalkozó és iránta érdeklődő szakember látogatott el a hatodik Informatikai Biztonság Napja konferenciára, ahol Magyarország összes biztonsági brand-je képviseltette magát. Az ITBN 2010. Szeptember 28 és 29. eseményei közel 2000 embert mozgatott meg.

www.itbn.huwww.itbn.hu  

Rekordmennyiségű informatikai biztonsággal foglalkozó és iránta érdeklődő szakember látogatott el a hatodik Informatikai Biztonság Napja konferenciára, ahol Magyarország összes biztonsági brand-je képviseltette magát. Az ITBN 2010. Szeptember 28 és 29. eseményei közel 2000 embert mozgatott meg.

Az ITBN mára köztudottan olyan esemény, amely az informatikai biztonság napi problémáit, aktualitásait és valódi gondjait dolgozza fel, mutatja be. Azokhoz az IT biztonsági szakemberekhez szól, akik napi szintű problémák kezelésére keresnek választ. Az idén kibővült programmal és illusztris vendégekkel jelentkező, hatodik ITBN Konferencia mindkét napján, a plenáris kerekasztal beszélgetéseit óriási érdeklődés övezte, az esemény helyszínéül szolgáló mozi termek zsúfolásig megteltek. Az egyik leginkább várt beszélgetésen Peter Hustinx európai és Jóri András magyar adatvédelmi biztos, valamint Craig Balding, a Cloud Security Alliance képviselője osztotta meg gondolatait az adatvédelem szabályozásának lehetőségeiről, a személyes adatok és a magánélet védelmének szükségességéről, illetve az információszabadság kérdéskör egyensúlyáról.

A Hacking és új fenyegetettségek szekciót szókimondó előadások, teltházas terem és meghosszabbított kerekasztal beszélgetés, illetve élénk diskurzus jellemezte, de sokakat érdekeltek a Web2 és az alkalmazások biztonsága valamint a hálózatok és cloud biztonságával kapcsolatos szekciók és témakörök is. Idén közel 20 interaktív bemutató segítségével győződhettek meg a résztvevők az egyes biztonsági technológiák gyakorlati értékéről és használhatóságáról.

Az ITBN főszervezője, Keleti Arthur az esemény kapcsán elmondta: „Nagyon sikeresnek mondható az idei ITBN Konferencia mind két napja. Külön öröm a számunkra, hogy a visszajelzések alapján
a résztvevők elsősorban az előadások szakmai színvonalat, a sokszínűségét, illetve az itt megszerzett információk hasznosságát emelték ki, amely sokaknak egy évre elegendő muníciót jelent a szakmai munkájuk végzéséhez. Megelégedéssel tölt el az is, hogy többen a kiállítás nagy nemzetközi gyártóinak régiós szakértői közül osztották azt a véleményt, hogy az ITBN a régió legsikeresebb IT biztonsági rendezvényévé nőtte ki magát" – mondta el a főszervező.

Az idei újdonságnak számító ITBN Biztonsági díjakat a második nap végén adták át, a nyertesek nagy meglepetéssel és örömmel fogadták a megtiszteltetést, amelyet az esemény egyik díszvendége Rubik Ernő személyesen adott át.

Az ITBN idei díjazottai:

  • Informatikai Biztonság Napja (ITBN) Biztonsági Díj – LEGJOBB KÜLFÖLDI INNOVÁCIÓ 2010 Check Point Software Technologies Ltd. – Abra
  • Informatikai Biztonság Napja (ITBN) Biztonsági Díj – LEGJOBB MAGYAR INNOVÁCIÓ 2010 Noreg Információvédelmi Kft. – Margaréta PKI kártyamenedzsment rendszer
  • Informatikai Biztonság Napja (ITBN) Biztonsági Díj – LEGJOBB REFERENCIA PROJEKT 2010 Aruba Virtual Branch Networking – ITD Hungary Zrt.
  • Informatikai Biztonság Napja (ITBN) Biztonsági Díj – Az év útmutató szakembere 2010 – Höltzl Péter
  •  

    A rendezvényen készült képeket és hangfelvételeteket az ITBN szervezői hamarosan elérhetővé teszik az esemény weboldalán, a www.itbn.hu oldalon is!

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.