A T-Home IPTV előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően elérte a 100 ezret. A kerek szám elérése alkalmából a márka számos meglepetéssel várja a szolgáltatás iránt érdeklődőket.

 

A T-Home IPTV előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően elérte a 100 ezret. A kerek szám elérése alkalmából a márka számos meglepetéssel várja a szolgáltatás iránt érdeklődőket.

„A hazai távközlési piac és a fogyasztói szokások átalakulásával a képernyők egyre fontosabb szerepet játszanak az életünkben. Büszkeséggel tölt el, hogy immár 100 ezer T-Home előfizető választotta az interaktív televíziózás élményét kínáló IPTV szolgáltatást, és folyamatosan erősödik jelenlétünk a tévépiacon" – mondta Király István, a Magyar Telekom Nyrt. marketing vezérigazgató-helyettese.

A hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító IPTV szolgáltatást hazánkban elsőként a T-Home (illetve elődmárkája, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében, és kereskedelmi forgalomban is egy ideig kizárólag ez a márka nyújtott IPTV szolgáltatást. Az edukációs időszakot követően, a T-Home piacra lépésével az előfizetők száma lendületesen emelkedett, és mára elérte a 100 ezer főt.

A dinamikus fejlődést az IPTV szolgáltatás különleges kényelmi funkciói – mint például a megállítható, visszatekerhető élő televíziós adás, a rendkívül gazdag, több száz mozifilmet tartalmazó, akár már tévépremier előtt kínáló Videotéka (VoD), az elektronikus műsorújság, a gyerekzár – mellett az is nagyban segíti, hogy a T-Home 2010 júniusában a világon elsőként tette elérhetővé IPTV szolgáltatást kábeltelevíziós hálózaton, a legújabb EuroDocsis 3.0 technológiával. Az igazi újdonságnak számító fejlesztés eredményeként a korábbiaknál jóval szélesebb körbe, országszerte összesen több mint 1,5 millió háztartásba juthat el – eddig csak ADSL, VDSL és optikai hálózaton, megfelelő műszaki feltételek mellett elérhetővé tett – IPTV szolgáltatás.

A T-Home a100 ezres előfizetői szám elérésé alkalmából 2010. október 1-3. napokon minden IPTV szolgáltatással rendelkező ügyfele számára ingyen elérhetővé teszi a George Clooney főszereplésével forgatott, hat Oscar-díjra jelölt Egek Ura (Up in the Air) című amerikai vígjátékot. Ugyanezen alkalomból hamarosan más, izgalmas eseményt is bejelent, amelyről részletek a következő napokban várhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük