2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Relaxálás Hungarikumokkal

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64583"><img class="image image-preview" src="/files/images/DanubLeven.preview.jpg" border="0" width="190" height="126" /></a></span>A Pannonhalmi Főapátság együttműködése a Danubius szállodákkal az évszázados tradíció és a modern szállodaüzemeltetés kapcsolatát testesíti meg, egyedülálló lehetőséget biztosítva minden vendégnek, akit megérint a gyógynövénykultúra és a wellness kapcsolata. </p> <p> 

danubleven.previewA Pannonhalmi Főapátság együttműködése a Danubius szállodákkal az évszázados tradíció és a modern szállodaüzemeltetés kapcsolatát testesíti meg, egyedülálló lehetőséget biztosítva minden vendégnek, akit megérint a gyógynövénykultúra és a wellness kapcsolata.

 

danubleven.previewA Pannonhalmi Főapátság együttműködése a Danubius szállodákkal az évszázados tradíció és a modern szállodaüzemeltetés kapcsolatát testesíti meg, egyedülálló lehetőséget biztosítva minden vendégnek, akit megérint a gyógynövénykultúra és a wellness kapcsolata.

 

A bencés apátságokban évezredes hagyományra tekint vissza a növények termesztése, melyek közül a legjelentősebbek a gyógynövények voltak. Ezek felhasználása alapvetően két módon történt, gyógyászati és kozmetikai célra. A Pannonhalmi Apátságban fellelhető írások és receptúrák alapján készült teák gyógyászati célú felhasználása reneszánszát éli, a nagy népszerűségnek örvendő pannonhalmi gyógytea család országszerte ismert márkává nőtte ki magát. A kozmetikai célú felhasználásnak szintúgy több száz éves írásos emlékei lelhetők fel Pannonhalmán, különleges receptúrákkal rendelkeznek szappanok és különféle krémek készítéséhez.

A Pannonhalmi Apátsági termékek a monostor legfontosabb gyógynövényeinek – levendula, orvosi zsálya, orvosi citromfű, kakukkfű, borsmenta – felhasználásával készülnek.

 

AROMAFÜRDŐ LEVENDULÁVAL: A fürdő különlegessége abban rejlik, hogy a kellemes, 34 °C hőmérsékletű meleg vízzel teli kádba a hungarikumnak számító Pannonhalmi Apátság Levendula fürdősóját keverik, mely pihentető, ellazító hatásán túl egyedi látványt nyújt a víz tetején lebegő szárított levendula virágokkal. A teljes relaxációt a 100% levendula aromaolaj belélegzése, a bőrön keresztül felszívódó hatóanyagok és a kellemes hőmérsékletű víz biztosítja. Alkalmas a stressz és izommerevség oldására. Az eredmény fokozásához a fürdő után levendulaolajos masszázs igénybevételét javasolt. Időtartam: 20 perc

 

LEVENDULA OLAJOS MASSZÁZS: Ez a kezelés a Relaxáló aromaolajos masszázstól abban különbözik, hogy a hungarikumnak számító Pannonhalmi Apátság saját termesztésű 100 % levendula aromaolajából készített masszázsolajjal végzik, és az illóolajat a kezelés végén a vendégeknek adják.  A felhasznált olajkeverék fokozza a masszázs nyugtató hatását, mind a bőrön keresztül felszívódva, mind az aroma belégzése által.  A kezelés egész ideje alatt a lassú, finom, simító mozdulatoké a főszerep, melyek oldják a stressz által okozott izomfeszültséget.  Alkalmas az ízületek és szövetek merevségének csökkentésére, az izmok rugalmasságának fokozására, a vérkeringés javítására és a felhalmozódott feszültségek oldására. Időtartam: 20/50 perc

 

TALPMASSZÁZS LEVENDULÁS MÉHVIASSZAL: Ennek a kezelésnek a különlegessége abban rejlik, hogy a lábak megmasszírozásán túl a bőrápolásra is koncentrál. A gyakran száraz, kirepedezett, fájó talpak különleges ápolását a hungarikumnak számító Pannonhalmi Apátság levendulaolajos méhviaszos kenőcsével érik el. A vízmentes ápolókrém, kiváló masszázshoz, ugyanakkor a kezelés végére maradéktalanul felszívódik, javítva a láb bőrének állapotát. Az értékes hatóanyagok pótolják a bőr zsiradéktartalmát és így megőrzik annak rugalmasságát. Ajánlják a kezelést a megfáradt, cipőbe zárt láb számára, melyben a svédmasszázs technikákat a lábfejre, bokára és a lábujjakra koncentrálják. A kellemes kezelés javítja a vérkeringést és segíti a lábfej és a boka környékének ellazulását, valamint feszültségoldó hatása is van. Javasolt nehéz nap vagy fárasztó utazás után. A masszázs során használt terméket a kezelés végén a vendégeknek ajándékozzák. Időtartam: 20 perc

 

PANNONHALMI LEVENDULA CSOMAGOK

1. Pannonhalmi levendulás kényeztető napok

–  2 éjszaka félpanzióval

– 1x aromafürdő levendulával (15' – 20')

– 1x Levendula olajos masszázs 20'

– Természetes levendula aromaolaj és levendula szappan (a termékeket a vendég a gyógyászati recepción kapja meg, mikor a levendula aromaolajos masszázsra megy, a kezelés végén a maradék termékeket visszacsomagolva viheti el magával.)

 

2. A pannonhalmi levendula kényeztető érintése

– 3 éjszaka félpanzióval

– 1x aromafürdő levendulával (20')

– 1x Levendula olajos masszázs (50')

– 1x Talpmasszázs levendulás méhviasszal (20')

–  Természetes levendula aromaolaj, levendula szappan, levendula zsák, méhviaszos kézkenőcs levendula olajjal (a termékeket a vendég a gyógyászati recepción kapja meg, mikor a levendula aromaolajos masszázsra megy, a kezelés végén a maradék termékeket visszacsomagolva viheti el magával.)

  http://www.danubiushotels.hu/hu/ajanlataink/pannonhalmi_levendulas_kenyeztetes_aqua

Németh Krisztina

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.