1. Meghivó1. MeghivóA Tabáni Tenisz Centerbe invitálták a játékosokat, hogy tizedszer is megmérkőzzenek a Valentin-napi Páros Teniszverseny díszes kupáiért. A Politikus válogatott, a Sztármenedzser válogatott, az Újságíró válogatott és a Színész-Sportoló válogatott, összesen 112 ember küzdött meg a győzelemért.

 

1. Meghivó1. MeghivóA Tabáni Tenisz Centerbe invitálták a játékosokat, hogy tizedszer is megmérkőzzenek a Valentin-napi Páros Teniszverseny díszes kupáiért. A Politikus válogatott, a Sztármenedzser válogatott, az Újságíró válogatott és a Színész-Sportoló válogatott, összesen 112 ember küzdött meg a győzelemért.

Nem volt kivétel, mindenki megkapta a beosztását – Taróczy Balázstól, akik végig szigorúan ügyelt a verseny tisztaságára, a szabályok betartására. Az elsők között Szikora Róbert-nek mondták: R Go! és Kovács Kati is nyomban láthatta: itt a labda. Tahi-Tóth László elégedetten nyugtázta, visszaadtam, csak Molnár Gyula polgármester lepődött meg egy kissé, amikor egyszer csak megérkezett elé mennyből a labda. Vámos Miklós óvatos volt. Előbb meggyőződött róla, valóban jól pattan, Steiner Pál pedig még rajta is túltett, ő bemelegítés nélkül nem lépett pályára.

2. A beosztás2. A beosztásKét mérkőzés között azért mindenkinek jól esett egy rövid pihenő, hogy azután ne lankadjon a figyelem a labdalesen. Volt, aki a tőle egyébként is megszokott, szigorral játszott, másnál ez inkább valóságos teniszbalett képét mutatta. Egy-egy mérkőzés után, már a pályán kívül, élénk megbeszélés, elemzés zajlott. „A tenyeres az, ami irányít…" lehetett elkapni a szakszerű tanácsokat a játékosok között sétálva.

3. R-Go3. R-GoA felüdülésről a Stella Artois frissen csapolt sörökkel, a Graf Károlyi Privat Weinkellerei kellemes borokkal gondoskodott. A Dunavár, (Merlot és Cabernet Sauvignon 55 : 45 arányú házasítása) esetében például olyan nevet kerestek, ami németül, angolul és svédül egyaránt kimondható, de Magyarországra is utal. Máskor humorosabb megoldást választottak. Ki gondolná első hallásra, hogy a Chardonnay palackjára azért került a Joh Josh címke, mert ez hasonlít a legjobban arra, ahogyan az angolok a Gyöngyös szót ejtik.

4. Itt a labda4. Itt a labdaÉppen tíz évvel ezelőtt kezdett el érezhetően romlani a politikai hangulat, azért is találták ki ezt a játékot. A verseny azóta roppant sikeres pályát futott be, viszont a hangulat még rosszabb lett – mondta el az ötletgazda, Regőci Attila. Ez utóbbi állításával a salakon még nem, este, a díjkiosztó ünnepségen már bátran vitába szállhatunk volna. A Symbol Budapest étteremben tartott gálavacsorán a háziasszonyok, Regőci Barbara és Csősz Boglárka, nemcsak gyönyörűek voltak, de ügyesen kézben is tartották a rendezvényt. Az eredmények kihirdetésekkor megtudtuk: a tavalyi győztes, a politikusok csapata az idén a teniszpályán sem szerepelt túl fényesen. A harmadik hely a színészek-sportolók válogatottjának jutott, a második hely a sztármenedzsereké, míg a nyertesek, az újságírók visszavágtak a tavalyi vereségért és ezzel már a hetedik győzelmet söpörhették be tíz év alatt. Volt különdíj is jócskán. A Stella Artois például kétszáz személy részére ajánlott fel korlátlan sörfogyasztással járó rendezvényt – a Magyar Villamos Művek nyerte. A vacsora bőséges volt, mindenki pótolhatta a napközben elvesztett kalóriát – ám az este ezzel még nem ért véget. A tenisz tornán olyan személyiségek vesznek részt, akiktől joggal várható el az átlagosnál magasabb társadalmi felelősségérzet. Ez a rendezvény – már hagyományosnak tekinthető módon – a rák elleni küzdelmet felvállaló Egyészség Hídja Összefogás Egyesület támogatója. Nemcsak az éjfélkor tartott tombola bevételét, hanem egy külön aukcio teljes nyereségét is megkapták. Az idén először ugyanis borárverésre is sor került a vacsora után. Több alacsonyabb árú tétel után, a licitálás eredményeként egy 2003-as Cabernet Franc, Gál Tibor pincészetéből 20 ezer forintért, egy négyüveges Graf Károlyi öszeállítás 35 ezerért, két palack 1999-es. 6 puttonyos Tokaji aszú 50 ezerért, egy Bock Cuvée és egy Bock Royal Cuvée együtt, 55 ezer forintért talált gazdára.

5. Visszaadtam5. VisszaadtamA reggel teniszezéssel kezdődő, este jó vacsorával folytatódó sikeres nap, végül a Rakonczay testvérek műsorával, kitűnő hangulatban zárult a Symbol Budapest étteremben.

 

6. Mennyből a labda6. Mennyből a labda 7. jól pattan...7. jól pattan…
8. Bemelegítés8. Bemelegítés 9. A pihenő9. A pihenő
10. Labdalesen10. Labdalesen 11. Szigorral11. Szigorral
12. Teniszbalett12. Teniszbalett 13. Graf Karolyi13. Graf Karolyi
14. Háziasszonyok14. Háziasszonyok 15. Harmadik hely15. Harmadik hely
16. Második hely16. Második hely 17. Nyertesek17. Nyertesek
18. Stella Artois18. Stella Artois 19. Az Összefogás Hidja Egyesület19. Az Összefogás Hidja Egyesület
20. Aukció20. Aukció 21. Rakonczay21. Rakonczay

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük