Egymilliomodik látogatóját köszöntötte az Aquaworld Budapest élményfürdő, a szerencse egy kétgyermekes családnak kedvezett.

Egymilliomodik látogatóját köszöntötte az Aquaworld Budapest élményfürdő, a szerencse egy kétgyermekes családnak kedvezett.

Budapest legnagyobb és legújabb élményfürdője méltó folytatója a fürdővárosi hagyományoknak. Leglátványosabb építészeti eleme a 72 méter átmérőjű és 21 méter magas óriáskupola. Ez a kupola olyan széles, hogy alatta a világ valaha élt leghatalmasabb állatából, a kékbálnából egy egész család kényelmesen elférne. A kupolát az űrkutatásban kifejlesztett, átlátszó fólia borítja. Két rétege közé meleg levegőt fújnak, így nincs páralecsapódás és a hó is elolvad rajta. A hatodik emelet magasságából induló csúszdákhoz panorámalift szállítja a vendégeket, akik összesen 900 méter hosszú csőrendszeren keresztül jutnak vissza a fedett fürdőtérbe. A csúszdákon kívül ugrótorony, napozóterasz, pihenőhely, étterem, bár, játszóház, gyermek-rendezvényterem, mesefigurás gyermekfürdő, úszómedence, hullámmedence, több jacuzzi, szolárium, élménymedence és télen-nyáron fűtött kerti medence, parkosított strand is várja a látogatókat.

A fürdő a 2008. decemberi nyitása óta az ország legmodernebb beléptető és ügyviteli rendszerét alkalmazza – mondta el Juhász Szabolcs fürdőigazgató. A számítógép mutatta és jelezte, hogy mikor érkezik meg az egymilliomodik látogató. „Betartottuk a játékszabályokat" – hangsúlyozta, nem volt semmiféle előzetes kiválasztás. A nyertes egy kétgyermekes család lett. Ajándéka családi belépő, ezen kívül nyertek egy Ferrari tesztvezetést a fürdő egyik partnerének felajánlásából. A nyereményhez tartozóan a Spa- és fitnessközpontban az egyik családtag teljes testkezelést kap, minden kényeztető szolgáltatással együtt.

Megnyerték egy búvártanfolyam elvégzésének lehetőségét. Törölközőket, strandcikkeket is kapnak, a nyeremény értéke összesen háromszázezer forint körül mozog. A fürdő a nyár folyamán más módon is kedveskedni fog vendégeinek. Állandó programokat kínálnak. Idén nincsenek nagy, országos vagy nemzetközi sportversenyek, amik elvonnák a figyelmet, tehát házon belül szerveznek rendezvényeket. A legközelebbi július hatodikán lesz, a címe: Trópusi élet. Brazil és karibi táncbemutatók, folyamatos gyerekprogramok, koncertek várják a vendégeket. Lesz még strandröplabda bajnokság, egészség és sportnap, családi hétvégéket is tartanak.

A szerencse kegyeltje ez alkalommal Turcsán Mihály és családja volt. A hivatásos katona, aki feleségével és két kislányával jött a fürdőbe, reggel még nem sejtett semmit, a meglepetés a bejáratnál várta. A kétéves Zita és a három és fél éves Alíz bizonyára a labdának örül majd a legjobban, a feleség pedig valószínűleg a fittness kezelést fogja igénybe venni. A család újpesti lakos, viszonylag gyakran látogatják az élményfürdőt. A gyerekek nagyon szeretik a vizet, nem is vettek részt a díjátadáson, mert egyszerűen nem lehet ilyenkor kihívni őket a pancsolómedencéből. A megnyert belépőt viszont már a közeljövőben igénybe is fogják venni.

www.aqua-world.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük