Szokatlan megoldást választott szolgáltatásának népszerűsítésére a Western Union magyarországi képviselete. Augusztus 16-tól 23-ig a Dagály Strandfürdőben érdekes emberek részvételével Olimpiai Hetet szerveznek a fürdőzők számára.

 

 Szokatlan megoldást választott szolgáltatásának népszerűsítésére a Western Union magyarországi képviselete. Augusztus 16-tól 23-ig a Dagály Strandfürdőben érdekes emberek részvételével Olimpiai Hetet szerveznek a fürdőzők számára.

 A megnyitó napján, szombaton a szerencse kissé elpártolt a szervezőktől. Bár az éjszakai hidegfront más országokban tragédiákat is okozó vonulata Magyarországot elkerülte, az idő hűvös maradt, a Népfürdő utcai – máskor hétvégén jócskán megtelő – Dagály, most kongott az ürességtől. A fürdő dolgozói is „takarékos üzemmódba kapcsoltak", arról, hogy bent rendezvény van és oda újságírókat is meghívtak, eleinte senki sem akart tudni. Végül mégis sikerült bejutni, és ekkor kiderült: az esemény helyszínén sincs túl sok ember, pedig igazán érdekes vendégekkel lehetett volna találkozni. Székely Bulcsú és Vári Attila, a Domino Honvéd játékosai a vízilabda játék kulisszatitkaiba avatták be a közönséget, Mosolygó Orsi és Rinnbacher Dolly playmate-ek pedig vízi aerobic órát tartottak azoknak, akik erre vállalkoztak.

 A vízben tornázóktól kicsit többen neveztek be a fürdőruha bemutatóval egybekötött, amatőr manöken-képző tanfolyamra.

 Akadtak egészen fiatalok, akik később más területen is megcsillogtatták tudásukat.

 Volt, aki a fürdőruha fölé pillanatok alatt strandruhát varázsolt, ám a zsűri ez ellen nem emelt kifogást. Miért is tette volna, csak javult tőle a játék hangulata.

 Olykor a véletlen is segít. Különösen, ha határozott profizmusra valló mozgással sodor szereplőt a játékosok közé.

 A legifjabb korosztály másik képviselőjéről később még meglepő dolgok is kiderültek.

A versenyzők doyenje azt is elárulta magáról, hogy ő minden nap ezer métert úszik. Ehhez csak gratulálhatunk, és kívánjuk, hogy még nagyon sokáig megtehesse, jó egészségben!

 Nos, az ifjak. Rokonok vagy közeli barátnők lehettek, mert a strandon később máshol is együtt lehetett őket látni. A pár hosszabb hajú tagja elmondta: énekesi álmokat dédelget, mire ott helyben, fellépési lehetőséget is kínáltak neki. A debütálásra egyedül nem mert vállalkozni és sajnos a segítséggel sem ment sokra. Nem akadt ugyanis olyan dal, amit mindketten ismertek. Illetve egy mégis: a Boci-boci tarka! A duó méltán el is nyerte vele a helyi dalverseny fődíját.

Az esemény moderátora, Dombovári Vanda, az RTL Klub népszerű műsorvezetője a bátor résztvevőknek ajándékokat osztott ki, majd ezután más versenyzőket szólított a pástra.

A méretes, bár egyáltalán nem súlyos kockának csak az egyik oldalán volt szöveg. A feladat: úgy eldobni a kockát, hogy a felirat a tetejére kerüljön. Azért az sem volt baj, ha nem sikerült. Valami ajándék nélkül senki nem távozott a helyszínről.

 Jelen volt a strandon Miháldi Ferenc, az Intercash Zrt. igazgatója, aki a rendezvény célját is megvilágította. A Western Union világszerte több, mit kétszáz országban, 225 ezernél is több helyszínen működik. Magyarországi képviselője, az Intercash munkatársai 1998 óta fáradoznak azon, hogy hazánkban is széles körben elérhetővé váljon a pénzátutalás eddig ismert leggyorsabb módja, a Western Union Pénzátutalás. Az ismeretterjesztés kissé szokatlan módjával, ahogyan ő mondta, a „más jellegű kommunikációval" már egy éve próbálkoznak, mert – úgy látják – nálunk ez a megoldás még mindig nem elég ismert. Hiába van bankkártyánk, kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy hirtelen pénzre van szükségünk. Lehet, hogy mindenünket ellopták vagy olyan helyre utaztunk, ahol nincs pénzautomata, esetleg csak a mi kártyánkat nem fogadja el. Ez a pénzátutalási rendszer, banktól, számlától független, nem kell sehová bejelentkezni, számlát nyitni. Az elküldött pénz valóban néhány perc alatt célba érkezik. A költség jóformán csak az összeg nagyságától függ, ugyanis két díjszabás szerint dolgoznak. Van egy kedvezményes, olcsóbb, kizárólag a volt szocialista országokon belüli pénzmozgás esetére. A másik tarifa pedig a világ bármely más helyszínére azonos. Idehaza számos partnerintézménnyel például az OTP-vel és az IBUSZ-szal dolgoznak együtt.

Az egy hetes rendezvény alatt változatos programokkal és ajándékokkal várják a közönséget a Dagály Strandfürdő és Uszoda területén (1138 Budapest, Népfürdő u. 36.)

http://www.intercash.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük