2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ricoh üzletfejlesztési törekvések 2016-ban

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/98225"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image21_35.jpg" border="0" width="462" height="201" /></a></span>A Ricoh Hungary disztribútori együttműködésre lépett az ASBIS Magyarország Kft-vel és a Corwell Kft-vel. A Profi Szerviz Kft-vel kötött megállapodás révén országos szervizhálózat és dedikált Helpdesk támogatja a felhasználói elégedettség növelését</p>

A Ricoh Hungary disztribútori együttműködésre lépett az ASBIS Magyarország Kft-vel és a Corwell Kft-vel. A Profi Szerviz Kft-vel kötött megállapodás révén országos szervizhálózat és dedikált Helpdesk támogatja a felhasználói elégedettség növelését

A Ricoh Hungary disztribútori együttműködésre lépett az ASBIS Magyarország Kft-vel és a Corwell Kft-vel. A Profi Szerviz Kft-vel kötött megállapodás révén országos szervizhálózat és dedikált Helpdesk támogatja a felhasználói elégedettség növelését

A Ricoh Hungary Kft. bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött az ASBIS Magyarország Kft-vel és a Corwell Kft-vel, tovább erősítve szerepét a magyarországi IT disztribúciós csatornában.

 

A Ricoh vállalat irodai képalkotási eszközök, nyomdai megoldások, dokumentum menedzsment és IT megoldások céges specializációjáról közismert, azonban az 1995-tel induló magyarországi jelenléte óta az IT nagykereskedelmi csatornában való megjelenéssel és annak bővítésével lehetőséget biztosít arra is, hogy a viszonteladói csatorna aktív bevonásával magánszemélyek is megvásárolhassák a vállalat kis kategóriás eszközeit, immáron két új, a hazai piacon meghatározó szerepet betöltő IT nagykereskedelmi partner közreműködésével.

 

"A Ricoh Hungary üzletfejlesztési stratégiájának megfelelően szeretné minél több végfelhasználóhoz eljuttatni a Ricoh innovatív, magas színvonalú és versenyképes áron kínált nyomtatóit, multifunkciós berendezéseit és az azokhoz tartozó kellékanyagait. Ebbe a stratégiába szorosan illeszkedik a Corwell Kft.-vel és az Asbis Magyarország Kft.-vel kötött hosszú távú stratégiai megállapodás" – nyilatkozta Bardi Emília, a Ricoh Hungary ITDC partnermenedzsere.

 

„Az ASBIS Kft, mint Magyarország egyik meghatározó disztribútora, kiemelten fontosnak tartja, hogy teljes IT portfolióval jelenjen meg a viszonteladói piacon. Jelenlegi termékeink és szolgáltatásaink minőségének megfelelően olyan nyomtatástechnikai partnerre találtunk a Ricoh-ban, amely segíti fenti törekvéseinket, miközben önmagában is kiemelkedő és egyedülálló technológiát kínál a piac számára. Közös célunk a nyomtatópiacon való eredményes részvétel, továbbá a Ricoh részesedésének folyamatos emelése olyan termékekkel, amelyek a szokványos tömeggyártókhoz képest különlegesebb és egyben hatékonyabb megoldásokat kínálnak" – nyilatkozta Németh László, az ASBIS Magyarország Üzletfejlesztési vezetője.

 

„A Corwell Kft. disztribútorként, nagykereskedőként a magyar nyomtatási, képalkotási piac egyre jelentősebb képviselőjeként is elkötelezett híve annak, hogy termékeinek, szolgáltatásainak körét folyamatosan bővítse és azt a legmegbízhatóbb, már bizonyított gyártók partnereként tegye. A Corwell Kft. üzleti politikája, hitvallása, ambíciója és 25 éves tapasztalata az IT, illetve az irodaszer piacon egyértelmű hozzáadott értéket nyújt, mely kiegészülve a Ricoh Hungary által biztosított szakmai háttérrel, támogatással és innovációval kiemelkedő fejlődési potenciált tartalmaz a Ricoh termékek tekintetében. " – nyilatkozta Krizsán Tamás, a Corwell Kft. üzletfejlesztési vezetője.

 

A Ricoh Hungary üzletfejlesztési stratégiájának keretében a 2014 októberében megnyitott ITD üzletág munkáját megerősítése és a felhasználói elégedettség növelése érdekében a Ricoh Hungary által forgalmazott nyílt disztribúciós berendezések országos szerviz ellátását 2016. januárjától a Profi Szerviz Kft. látja el.

 

„A Profi Szerviz által biztosított független szervizszolgáltatással országos lefedettséggel, magas színvonalon kívánjuk a megemelkedett eladások után a viszonteladók és a felhasználók igényeit kiszolgálni. Ezen országos szolgáltatásunkkal egy dedikált Helpdesk is kialakításra került." – nyilatkozta Fried Balázs, a Ricoh Hungary szervizvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.