Romantikus gálavacsora, vásárlási utalványok, ajándékcsomagok várják mindazokat, akik 2011. február 9-14. között az Allee Bevásárlóközpontba látogatnak és részt vesznek a „Randevúzz a szerencsével!"nyereményjátékon.

 

 

Romantikus gálavacsora, vásárlási utalványok, ajándékcsomagok várják mindazokat, akik 2011. február 9-14. között az Allee Bevásárlóközpontba látogatnak és részt vesznek a „Randevúzz a szerencsével!"nyereményjátékon.

 

 Mindemellett a bevásárlóközpontban megtalálható számos márka sok-sok meglepetéssel kedveskedik a Valentin-nap alkalmából a vásárlóknak. Ezen időszak részleteiről az Allee külön színes brosúrát is kiadott, mely az eheti Pesti Est lapszámmal együtt vagy a bevásárlóközpontban szerezhető be.

Valentin és Bálint

Egy ókeresztény legenda által megjelenített szentéletű ember volt Valentin, aki már több mint hatszáz éve a jegyesek és a fiatal házasok védőszentje Angliában és Franciaországban. A legenda szerint Valentint hite miatt II. Claudius császár idején kivégezték, ám előtte csodát tett, és a börtönőre vak leányának visszaadta a látását. Mielőtt – a legendárium szerint – február 14-én kivégezték, búcsúüzenetet küldött a lánynak, amelyet így írt alá: „A Te Valentinod." Ez a történet ihlette a szerelmesek Valentin-napi üzenetküldési hagyományát. Magyarországon is feljegyeztek olyan érdekes népszokásokat, amelyek a Bálint-naphoz kötődnek. A Rábaközben például azt mondogatták, hogy „Bálint a verebek védőszentje, mert már nekik is kezd az időjárás kedvezni."  Az észak-magyarországi Hangonyban úgy vélték, hogy Bálint napján jön vissza a vadgalamb. Ez már a tavaszt jelenti! – remélték az emberek.

Az Allee Bevásárlóközpont a Valentin-napot ünnepi időszakká varázsolja

Február 9-14. között számos márka várja csábító ajánlataival a szerelmeseket és mindazokat, akik szeretnék kifejezni szeretetüket egy-egy ajándékkal. Különleges ajánlatokkal, akciókkal, ajándékokkal kedveskednek a következő márkák: MARK&SPENCER, L'OCCITANE, ORSAY, DOUGLAS, YVES ROCHER, STENDERS, GREEN PAPÍR, ADIDAS, EXTRAMETÁL, GRIFF COLLECTION, CHAMPION, COTTONFIELD, PLAYERSROOM, PROTEST, J.PRESS, LEVI'S, JACKPOT, LOLLEE, HOT'S CAFFÉ, BOR ÉS A TÁRSA, KFC, BURGER KING, BIOSOUL, GURU, THUASNE, REGIO JÁTÉK, VODAFONE.

Randevúzz a szerencsével! – 100 db nyeremény vár a szerencsésekre!

Az Allee által kiadott Valentin-napi színes brosúrában található kupon segítségével bárki részt vehet a nyereményjátékon. Nem kell mást tennie, mint a kupont kitöltenie és február 9-14. között a földszinti átriumban (a Libri és a Van Graaf között) elhelyezett szív alakú urnába dobnia. A szerencsések romantikus gálavacsora meghívás, vásárlási utalványok, ajándékcsomagok egyikét nyerhetik meg a 27 cég felajánlásai közül. A kupont tartalmazó színes Valentin-napi füzetet az Allee Bevásárlóközpontban vagy az eheti Pesti Estben találhatják meg az érdeklődők.

A nyereményjáték sorsolása: 2011. február 17.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük