2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Samsung QX510 prémium notebook – a jövő terméke

4 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/44259"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/kep_sml_QX510-S01HU.thumbnail.jpg" border="0" alt="Samsung QX510" title="Samsung QX510" width="100" height="83" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Samsung QX510</strong></span></span> <p> A QX 510 prémium notebook a legújabb technológiák és a széles skálán mozgó funkcionalitás sikeres kombinációja. Használjuk akár játékra vagy munkára, mindenképpen egyedülálló élményt biztosít. A hosszú akkumulátoros üzemidőnek és a rendkívül könnyen hordozható kialakításnak köszönhetően a QX510 bárhol, bármikor munkára fogható.

 samsung qx510Samsung QX510

 A QX 510 prémium notebook a legújabb technológiák és a széles skálán mozgó funkcionalitás sikeres kombinációja. Használjuk akár játékra vagy munkára, mindenképpen egyedülálló élményt biztosít. A hosszú akkumulátoros üzemidőnek és a rendkívül könnyen hordozható kialakításnak köszönhetően a QX510 bárhol, bármikor munkára fogható.

 samsung qx510Samsung QX510

 A QX 510 prémium notebook a legújabb technológiák és a széles skálán mozgó funkcionalitás sikeres kombinációja. Használjuk akár játékra vagy munkára, mindenképpen egyedülálló élményt biztosít. A hosszú akkumulátoros üzemidőnek és a rendkívül könnyen hordozható kialakításnak köszönhetően a QX510 bárhol, bármikor munkára fogható.

 

A QX 510 a Samsung notebook portfóliójának éllovasa. A felső kategóriás termék a legjobb minőségű anyagokból készült. A QX510 lenyűgöző képeket megjelenítő, éles LED kijelzője és a multimédiás tartalmakat támogató funkciók arzenálja tökéletesen kiszolgálja napjaink mobil életstílusát.

A QX 510 jellegzetessége, hogy a hosszabb akkumulátoros üzemidő érdekében hibrid megoldást alkalmaz: normál használat során a belső Intel grafikai processzor dolgozik, ám ha eközben a felhasználó HD videót néz, játszik, vagy grafikai munkát végez, automatikusan az nVIDIA grafikus kártya veszi át a szerepet.

A QX 510 notebook dedikált multimédiás vezérlőkkel, erős hangszórókkal és megnagyobbított, realisztikus 3D SRS Prémium Sound hangkamrával rendelkezik, így kényelmes hozzáférést biztosít a kimagasló multimédiás élményhez.

A prémium kategóriás lithium-polymer telepekkel ellátott QX 510 akár 7,2 óra akkumulátoros üzemidő biztosítására is képes egyetlen feltöltéssel, élettartama pedig háromszorosa egy átlagos notebook akkumlátorának. Az energiatakarékos telepek 2-3 óra alatt teljesen újratölthetőek.

 

 

A QX 510 áramvonalas felépítése legalább annyira figyelemfelkeltő és lenyűgöző, mint az ereje. Az ultravékony, ellenálló alumíniumból készült, karcálló ház bámulatos tartósságot és megbízhatóságot ad a gépnek, a csatlakozó portokat rejtő oldalajtó egyenletes, töretlen design profilt biztosít. A QX510 stílusos billentyűzete, a gombok nélküli kétujjas funkciót is támogató touchpad a gyorsaságot és a pontosságot tovább növeli.

A Samsung Fast Start lehetővé teszi, hogy a kijelző felnyitásától számított 3 másodpercen belül már dolgozhasson. A Samsung AllShare és EasyShare fájlmegosztó funkciók zökkenőmentes és kényelmes tartalommegosztást biztosítanak, a Sleep-and-Charge USB port pedig kikapcsolt állapotban is tölti a csatlakoztatott eszközt.

„A QX sorozat a Samsung számítógép üzletágának mesterműve. Prémium design, hatalmas teljesítmény és a legújabb multimédiás és kommunikációs funkciók. A QX sorozat piacra dobásával immár valóban teljes a Samsung notebook-kinálata" – emelte ki Seongwoo Nam, a Samsung helyettes ügyvezető igazgatója, az IT Solution Business üzletág vezetője.

http://www.samsungpartner.hu/

http://www.samsungcomputerpr.com/

http://www.samsung.com/

Technikai specifikációk

Category

Attribute

 

 

QX510

Operating System

Windows® 7

Processor

Intel® CoreTM i5 Processor

Intel® CoreTM i5 / Processor

Main Chipset

Intel HM55

Memory

System Memory

   

DDR3 4GB

Memory Slot

   

2 x SODIMM

Display

LCD

   

15.6" LED HD (1366 x 768) 16:9  Gloss

Graphic

Graphic Processor

   

nVIDIA GeForce GT 420M (Ext. Graphic)

Graphic Memory

   

1GB gDDR3

(Ext. Graphic)

Multimedia

Sound

HD (High Definition) Audio

Sound Effect

SRS 3D Sound Effect

Speaker

3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2)

Integrated Camera

Web Camera

Storage

HDD

   

500 GB /

 (5400 rpm S-ATA)

ODD

Super Multi Dual Layer (9.5mm S-ATA)

Communication

Modem

NO

Wired Ethernet LAN

Gigabit LAN

Wireless LAN

802.11bg/n

Bluetooth

Bluetooth V3.0 High Speed

I/O Port

VGA, HDMI, Headphone-out, Mic-in, Internal Mic, 3 x USB 2.0, 4-in-1 (SD, SDHC, SDXC, MMC) Multi Card Slot,  RJ44 (LAN),  DC-In (Power Port)

Input

Keyboard Type

 

103 Key

Touch Pad

Touch Pad (Scroll Scope, Flat Type, Gesture UI)

Security

Virus

Norton Internet Security (60-day Trial)*

Security

BIOS Boot Up Password

HDD Password

Lock

Kensington Lock Port

Recovery

Samsung Recovery Solution

Power

AC Adapter

   

90 Watt

Standard Battery

6 Cell (61Wh)

Physical

Dimension (W x D x H mm)

   

381.3 x 257.6 x 27.8mm (15.0" x 10.1" x 1.09")

Weight (kg)

   

2.37 Kg (5.22 lbs)

Software

Samsung Update Plus, Easy Display Manger, Easy Battery Manager, Easy Network Manager, Easy SpeedUp Manager, Adobe Acrobat Reader, Samsung Support Center

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.