A Ringier Kiadó és a francia Condé Nast – L'ÉQUIPE 2007. november 30-ától új kiadvánnyal lépett a magazinpiacra. A Sport&Style negyedévente megjelenő prémium stílusmagazin, a sport és a divat ínyenceinek világába kalauzolja olvasóit.

 

A Ringier Kiadó és a francia Condé Nast – L'ÉQUIPE 2007. november 30-ától új kiadvánnyal lépett a magazinpiacra. A Sport&Style negyedévente megjelenő prémium stílusmagazin, a sport és a divat ínyenceinek világába kalauzolja olvasóit.

Sport és divat. Két terület, melyeket gyakran állítanak szembe egymással, holott egymásból merítenek ihletet, egymásból táplálkoznak, folyamatos kölcsönhatásban élnek.

Hasonlóságuk elképesztő: Mindkettőnek megvan a maga története, folyamatosan az újat, a kivételeset keresik, küzdenek a szokványos ellen. Mindkettő szenvedélyt és rajongást vált ki, inspirációjuk legtöbbször közös: a legjobbnak lenni.

A francia Condé Nast – L'ÉQUIPE és a Ringier Kiadó közös munkájának eredményeként a sport és a luxus világa most egészen újszerű megközelítésben érkezik hozzánk. A november végétől magyar nyelven is megjelenő Sport & Style prémium stílusmagazin a sport és a divat ínyenceinek világába kalauzolja olvasóit. Egyszerű, könnyed nyelvezetével, lenyűgöző képi megjelenésével, az elemek harmóniájával kívül-belül eleganciát sugároz.

A magazint lapozgatva, sztársportolók mindenapjainak válhatunk részesévé, olykor szokatlan élethelyzetekben látva őket. Az egyes történetek exkluzív fotóanyaga szemet gyönyörködtető vizuális élmény, a sport és stílus különleges világának összefonódását hivatott kifejezni.

Portrékat, vallomásokat, izgalmas történeteket olvashatunk a világ férfi és női élsportolóiról. Ezen felül interjúk, riportok várják az újdonságra éhes olvasót, a Sport&Style összetéveszthetetlen, egyedi stílusában.

A magazin célcsoportjára jellemző a rendkívüli érdeklődés, utazás, színház, sportesemények, divat, informatika és minden más újdonság iránt, amely kiemeli őket az átlagemberek közül, amellyel a társadalom újító rétegét képezik. Ismerik és nyitottak a prémium sportokra, szabadidejükben szívesen szentelnek időt ezen hobbijaiknak. Sportolás közben, csakúgy, mint a hétköznapokon, szívesen viselnek sportosan elegáns ruházatot, prémium kategóriás kiegészítőket. Olvasási szokásaikban is a legmagasabb kategóriát keresik, és el is várják azt mind a tartalom, mind a képi illusztráció vonatkozásában. Ezen érdeklődési kör számára kínál mindig friss, aktuális, igényes olvasnivalót a lap, a legmagasabb színvonalon.

A kifogástalan minőséget és világszínvonalú tartalmi elemeket a 2,5 milliós napi olvasótáborral rendelkező francia sportnapilap, a L'ÉQUPIE és a Ringier Kiadó közötti együttműködési megállapodás szavatolja.

Sport & Style – A stílus megérkezett, hangzik a sport-, és divatmagazin piac legújabb kiadványának szlogenje. A 2007. november 30-án megjelenő magazin főszerkesztője Kálnoki Kis Attila, a Ringier Sport Network vezetője, a Nemzeti Sport főszerkesztője. A Sport Style jól illeszkedik a Ringier Sport Network print és online termékeket magában foglaló portfoliójába.

A Sport&Style prémium stílusmagazin, a sport és a divat ínyenceinek világába kalauzolja olvasóit. Egyszerű, könnyed nyelvezet, lenyűgöző képi megjelenés, elegáns design. Az egyes történetek exkluzív fotóanyaga szemet gyönyörködtető vizuális élmény, a sport és stílus különleges világának összefonódását hivatott kifejezni. A magazint lapozgatva, sztársportolók mindenapjainak válhatunk részesévé. Portrék, vallomások, interjúk, a világ férfi és női élsportolói, testközelből.

A L'ÉQUIPE a francia piac vezető napilapja, napi 2 496 000 olvasóval és 350 528 értékesített példányszámmal. A Condé Nast több millió embert ér el közel 40 kiadványával, amelyek közé olyan ismert magazinok tartoznak, mint a GQ, a Men's Vouge vagy a Vanity Fair, továbbá nevéhez kötődik a Tour de France, illetve a Párizs-Dakar-rally megszervezése.

A Nemzeti Sport, Magyarország piacvezető sportnapilapja – napi közel 350 000 olvasójával és 85 507 értékesített példányszámával – rendelkezik a magazin előállításához és minőségének megőrzéséhez szükséges szakmai háttérrel.

A Ringier Kiadó Magyarország egyik legnagyobb lapkiadójaként 1993 óta van jelen a magyar piacon. Megjelenteti Magyarország legolvasottabb napilapját, a Blikket, valamint az egyetlen sport-napilapot a Nemzeti Sportot. A Ringier Csoport 67,7%-ban tulajdonosa a Népszabadságnak. A napilapok mellett számos magazin (Tina, Blikk Nők, hot!, Képes Sport, IM, IM Style, Bravo, Bravo Girl!, Buci Maci), könyvek, valamint internetes portálok (blikk.hu, nemzetisport.hu, im-net.hu, bravo.hu, bravogirl.hu, fanzone.hu, cityweekend.hu) képezik portfolióját. A Ringier Kiadó nyomdája Magyarország legnagyobb és legmodernebb napilapnyomdája.

A magazin célcsoportja:

 

20-55 éves „A" – azaz gazdag – státuszú olvasó, aki rendkívüli érdeklődést mutat az utazás, a színház, a sportesemények, a divat, az informatika és minden más újdonság iránt. Ismeri és nyitott a prémium sportokra. Sportolás közben – csakúgy, mint a hétköznapokon – szívesen visel sportosan elegáns ruházatot, prémium kategóriás kiegészítőket. Olvasási szokásaikban is a legmagasabb kategóriát keresi, elvárja a minőségi tartalmat, amiért hajlandó magas összeget fizetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük