Stahl JuditStahl JuditStahl Juditról évek óta köztudott, hogy imád főzni, és szakácskönyveivel számos háziasszony életét megkönnyítette. Fél éve azonban nem csak az otthoni főzéshez ad praktikus tanácsokat, hanem készételeit is bárki könnyen elérheti. Judit rengeteg munkát fektetett abba, hogy a saját menüjét kidolgozza, ám mostanra bebizonyosodott: megérte a fáradozást. A Gastroyal-Stahl menü ugyanis hatalmas sikernek örvend.

Stahl JuditStahl JuditStahl Juditról évek óta köztudott, hogy imád főzni, és szakácskönyveivel számos háziasszony életét megkönnyítette. Fél éve azonban nem csak az otthoni főzéshez ad praktikus tanácsokat, hanem készételeit is bárki könnyen elérheti. Judit rengeteg munkát fektetett abba, hogy a saját menüjét kidolgozza, ám mostanra bebizonyosodott: megérte a fáradozást. A Gastroyal-Stahl menü ugyanis hatalmas sikernek örvend.

 

   Stahl Judit és a Gastroyal az 2008 elején kezdte kidolgozni a közös menüsort, és fél év kemény munka után, a nyár közepén debütáltak a készételek. Judit és az ebéd házhozszállító cég erős hittel, és nagy izgalommal vágott a közös munkába.

„A visszajelzések egyértelműek: aki megkóstolta, elégedett és nagyon szereti a Stahl-Gastroyal készételeket. Szerencsére minden étel elég népszerű, csak az ismerősi körből hallok néha egy-egy konkrét kedvencről. A fogorvosom asszisztensei például mindig rendelnek a füstölt sajtos-chilis burgonyapürével körített mogyorókrémes csirkéből, ha szerepel az aktuális étlapon. A következő feladtunk az lesz, hogy elérjünk egy újabb kört: azokat, akik nem is gondolják, vagy nem hiszik, hogy "dobozból" is lehet finomat, elsőrangú minőséget enni. Szeretnénk bennük tudatosítani, hogy ezek az ételek válogatott, igényes alapanyagokból készülnek, gyakorlatilag kézműves módon, és semmiféle mesterséges adalékanyagot, hozzáadott tartósító- vagy színező szert nem tartalmaznak" – mondja Stahl Judit.

Az első pillanattól egyértelmű volt, hogy Judit rendszeresen variálja, újítja a rendelhető ételek körét. Nem csupán azért, hogy ne unják meg a vásárlók, de azért is, hogy követni tudják a szezonális termékeket. Emiatt az utóbbi időkben Juditnak megkétszereződtek a feladatai, hiszen egyfelől a téli menüsor kialakításán, másrészt pedig könyvsorozatának új részein dolgozott.

„A tavaly elkezdet Gyors-sorozat három új kötete jelent meg a napokban. Muffinok, házias ízek, és húsételek szerepelnek benne. Mind egyszerűen, 30-40 perc alatt elkészíthető, ízes fogás. Néhány recept, illetve étek épp a Gastroyal étlapján debütált belőlük, vagyis korábban lehetett enni őket, mint a receptet olvasni" – újságolja Stahl Judit.

http://www.gastroyal.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük