Tizenkettedik alkalommal ünnepelték meg az év legjobbjait, legkiemelkedőbb személyiségeit és legsikeresebb televíziós produkcióit a Story Ötcsillag Díjátó Gálán.

 

Tizenkettedik alkalommal ünnepelték meg az év legjobbjait, legkiemelkedőbb személyiségeit és legsikeresebb televíziós produkcióit a Story Ötcsillag Díjátó Gálán.

A Corinthia Grand Hotel Royal díszes báltermében adták át a Story Ötcsillag Díjakat 2010 kiemelkedő egyéniségeinek, valamint televíziós műsorainak.

– A Story Ötcsillag Díj hazánk legnagyobb közönségdíja – nyilatkozta Ómolnár Miklós, a Story főszerkesztője -, amely hűen leköveti a televíziós produkciók és azok szereplőinek sikereit. A Story több mint egymilliós olvasótábora választja meg azokat a műsorokat, televíziós személyiségeket, akiket a legjobbak ítéltek az adott évben – így mindenki biztos lehet benne, hogy aki ezt a díjat megkapja, az valóban az év legnagyobb közönségsikerét aratta.

Story Ötcsillag Díj

Az olvasók szavazatai alapján 2010 legnépszerűbb produkciói és személyiségei Ómolnár Miklós főszerkesztőtől vették át a Story Ötcsillag Díját, s egyúttal egy saját csillagot is kaptak az égbolton, amit hivatalosan ők nevezhetnek el. Az egyes kategóriák legjobbjai a következők:

Műsorvezetőnő – Liptai Claudia,

a TV2 műsorvezetőnője,

Műsorvezető – Sebestyén Balázs,

az RTL Klub és a Class FM műsorvezetője,

Színész – Rudolf Péter,

sikeres színpadi-, filmes és szinkronszínész, filmes és színházi rendező,

Zenei produkció – Négy mentor: Mentor faktor,

amelyet az RTL Klub X Faktor című műsorának zsűrije (Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Malek Miklós, Nagy Feró) jegyez,

A leg-leg-leg kategória díját a TV2 Ezek megőrültek című műsorának ítélték.

A legsikeresebb televíziós produkciónak járó díjat az RTL Klub X Faktor című műsora kapta.

A Story Online látogatottsági adatai alapján az Internet Sztárja különdíjat Király L. Norbert vette át.

– Az Érték-díjakat is kiosztottuk a mai estén – tette hozzá Ómolnár Miklós. – Ezzel az árnyékban maradó értékeket jutalmazzuk, hogy egy kicsit ellensúlyozhassuk a kereskedelmi televíziók zajos közönségsikereit. A négyfős kuratórium – Huszti, Vitray, Szinetár és Presser – azoknak a művészeknek ítéli oda ezt a díjat, akik 2010-ben a legkiemelkedőbbet nyújtották saját területükön.

Érték-díjasok 2010-ben:

Horváth Lajos Ottó színművész: pályafutását a Szolnoki Szigligeti Színházban kezdte 1989-91 között, majd 1994-től ismét a szolnoki társulatban játszott. Későbba Győri Nemzeti Színház, majd a Debreceni Csokonai Színház tagja volt. A mozikedvelő közönség számára emlékezetes alakításban három alkalommal formálta meg "Sanyi" szerepét az Üvegtigris-trilógiában.

Kecskés Karina színművésznő: 1993-1994 között Földessy Margit színiiskolájában tanult. A Színház- és Filmművészeti Főiskola diákja volt 1994-1998 között, 1998 óta az Új Színház tagja. Horvát Lajos Ottóval együtt játszott az Üvegtigris első és második részében is.

Molnár Ferenc Caramel énekes: a Megasztár 2. szériájának győzteseként híressé vált énekes első önálló albuma, a 2005-ös Nyugalomterápia még a megjelenés hetében aranylemez lett, mára pedig már kétszeres platinalemez. Karrierje igazi sikertörténet: a nehéz családi háttérrel rendelkező fiú egy csapásra ismert és elismert előadó lett.

Cseke Eszter és S. Takács András: a Spektrum tévé egyetlen hazai műsorát, az On the spot-ot készítő tehetséges fiatalok kis kézikamerával járják a világot – nyilatkozott nekik Ban Ki Mun, az ENSZ főtitkára, Evo Morales, Bolívia elnöke, szembesültek már érdekes, egzotikus és borzalmas dolgokkal is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük