2024.június.20. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szakértelmüket ajánlják fel az E.ON-osok – civil szervezetek pályázhatnak a segítségért

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/103684"><img class="image image-preview" src="/files/images/szakért.preview.jpg" border="0" width="470" height="205" /></a></span>„E.ON Erőforrás" címmel írt ki pályázatot az E.ON az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével - magyarországi civil szervezeteknek szeretnének segíteni szaktudásukkal az energetikai nagyvállalat munkatársai.</p> <p> 

szakért.preview„E.ON Erőforrás" címmel írt ki pályázatot az E.ON az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével – magyarországi civil szervezeteknek szeretnének segíteni szaktudásukkal az energetikai nagyvállalat munkatársai.

 

szakért.preview„E.ON Erőforrás" címmel írt ki pályázatot az E.ON az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével – magyarországi civil szervezeteknek szeretnének segíteni szaktudásukkal az energetikai nagyvállalat munkatársai.

 

A kezdeményezés célja, hogy olyan tudásterületeken segítsenek az E.ON-osok a civileknek, amelyeken az E.ON munkatársak magas szintű ismeretekekkel rendelkeznek, viszont a nonprofit szervezeteknél még nem állnak rendelkezésre a szükséges erőforrások.

Az első E.ON pro bono maraton helyszíne Székesfehérvár – pályázni azonban földrajzi megkötés nélkül lehet.

 

„A civil szféra ma még sok esetben azért nem tudja a tevékenységeit professzionálisan működtetni, mert hiányoznak a szervezetekből a szakértők, akik hatékonyabbá tehetnék a működésüket. Erre a helyzetre válaszol az E.ON felhívása." – jellemzi a kiinduló helyzetet

F. Tóth András, az Önkéntes Központ Alapítvány ügyvezető igazgatója. A program keretében egy napos „pro bono maraton" köré szervezve a kiválasztott civil szervezetek egy-egy fejlesztésre váró projektjeit segítik majd az E.ON önkéntesei.

 

„Az önkéntes munkának ma már nagy hagyománya van az E.ON-nál, az elmúlt három évben 2234-en végeztek önkéntes munkát 14400 órában – ezzel járulva hozzá a közvetlen vagy tágabb környezetükben lévő közösségek mindennapjainak szebbé tételéhez. Elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy még egy felsőbb szintre lépjünk: szakértelmünket ajánljuk fel s örömmel csatlakozunk a jó, a közösség számára fontos ügyekhez." – mondta el a kezdeményezésről Károlyi Zsuzsanna, az E.ON marketing kommunikációs vezetője.

 

A pro bono nap újdonsága, hogy az E.ON-os munkatársak most nem két kezük munkáját, hanem szakértelmüket ajánlják fel civil vagy nonprofit szervezeteknek. A támogatott szervezetek kiválasztása pályázat útján történik, szeptember 12-ig várják a jelentkezéseket. A nyertes pályázók lehetőséget kapnak arra, hogy egy előre meghatározott közérdekű projektjükről előzetesen egyeztessenek, majd egy napig együtt dolgozzanak az E.ON szakértői csapatával. A pro bono napot a nap eredményeit bemutató prezentáció zárja.

 

Az E.ON önkéntesei az alábbi területeken ajánlanak professzionális segítséget:

  • Üzleti és pénzügyi tervezés
  • Villamos energiával és/vagy földgázzal kapcsolatos műszaki és biztonságtechnikai ügyek
  • Folyamatszervezés, projektfejlesztés és innováció
  • HR, szervezetfejlesztéssel kapcsolatos kérdések
  • Kommunikáció és marketing

 

A pályázati kiírás és jelentkezés lap elérhető az alábbi oldalakon.

 

www.eon-hungaria.com

www.onkentes.hu

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.