2023.október.04. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szépség-egészség-természetes kozmetikumok és gyógyászat a Syma csarnokban

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/12087"><img class="image thumbnail" src="/files/images/collagenbeauty.thumbnail.jpg" border="0" alt="Ma a kollagén alapú kozmetikumok a divatosak" title="Ma a kollagén alapú kozmetikumok a divatosak" width="100" height="75" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Ma a kollagén alapú kozmetikumok a divatosak</strong></span></span> <p>A Syma csarnok ezen a hét végén a szépség és az egészség központja, hiszen egyszerre három olyan program is zajlik, amely ezt szolgálja.</p><p>

 ma a kollagén alapú kozmetikumok a divatosakMa a kollagén alapú kozmetikumok a divatosak

A Syma csarnok ezen a hét végén a szépség és az egészség központja, hiszen egyszerre három olyan program is zajlik, amely ezt szolgálja.

 ma a kollagén alapú kozmetikumok a divatosakMa a kollagén alapú kozmetikumok a divatosak

A Syma csarnok ezen a hét végén a szépség és az egészség központja, hiszen egyszerre három olyan program is zajlik, amely ezt szolgálja.

A fitt-info fesztivál szombaton mozgatja meg a mozgás szerelmeseit, akik a remek zenére, nagyszerű hangulatban követhetik a színpadon bemutatott fittness-irányzatokat.

naturlandNaturlandA NaturVital Egészségfesztivál  négy napon keresztül látogatható (2008. április 18-20 között) ahol megtalálhatjuk a gyógynövényeket, étrendkiegészítőket, a természetgyógyászat, bio- és reformélelmiszerek, vegetariánus étkezés, makrobiotika, aromaterápia újdonságait és még sorolhatnám a nagyszerű lehetőségeket, amelyekkel az egészségtudatos életmód követőit elkápráztatják a kiállítók.

Kedvesen kínálják a kóstolókat, kaphatunk tanácsokat, vásárolhatunk akciósan különféle termékeket.

A jól ismert Herbária termékek kínálata is bővült, új ízekkel várják a teakedvelőket. (én cseresznyés-banános teát ittam és nagyon jónak találtam).

fitt -bemutatóFitt -bemutatóA Fitotéka standján is láttam jól ismert, és bevált termékeket és újdonságokkal szintén találkoztam.

Megállapítható, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a természetes gyógymódok iránt, és az betegségek megelőzése is gyakorlattá vált természetes élelmi anyagok fogyasztásával.

Az egészség mellett a hölgyek nagyra értékelik a szépséget, amelynek eléréséhez Beauty-kiállítás szolgál remek tanácsokkal kozmetikusok és a szépítkezésre vágyó hölgyek számára.

Előadásokon, bemutatókon ismerhetik meg a legújabb módszereket, eszközöket és hatóanyagokat az érdeklődők, sőt a bátrabbak be is ülhetnek egy-egy kezelésre. A hajhosszabbítás, az önbarnítás, a műkörömépítés, az arcfestés szakmai fogásait csodálhatjuk alkalmazás közben, sőt a helyi fogyasztás űrkorszaki eszközei is szolgálják a csinosság elérését.

Meglepődve láttam, hogy Rubint Réka szépségszalonja is kiállított, és szépségápoló termékeket mutatott be (én eddig őt a fitness-lady oldaláról ismertem, de úgy látszik, minden mindennel összefügg…)

Kiállított a Styx, az ellenőrzött területen termesztett gyógynövényekből készült kozmetikumok forgalmazója. Kiváló termékeiket évek óta ismerem, és bátran ajánlom mindenkinek.

A Collagen Beauty Hungary Kft. termékei ugyancsak világszínvonalúak, professzionálisak, érdemes megismerni azokat. Ezt is használom, ismerem, és kiválónak tartom.

Természetesen nagyon sok világmárka képviseltette magát a kiállításon, amelyeket bizonyára sokan ismernek a kedves olvasók közül, de amit én személyesen nem próbáltam ki, arról nem mondok véleményt.

Minden hölgy megtalálhatja a számára ideális kozmetikai márkát, és itt a kiállításon kipróbálhatja – a minták alapján – hogy valóban a bőrtípusának megfelelő terméket használja.

A Beauty kiállítás vasárnap is várja a látogatókat.

A három kiállítás együtt valóban a szépség és az egészség jegyében került összeállításra, és mindenki számára tartogat érdekességeket, újdonságokat, érdemes felkeresni a Syma csarnokot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.