2024.április.17. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szerelmeim

2 perc olvasás

edel-illo.jpgElső szerelmem karcsú, magas, gyönyörű, minden porcikájában tökéletes lány volt. Húsz éves. Úgy áradt belőle az erotika, hogy ő magának fogalma sem volt róla. Külső tulajdonságaival csak a természete kelhetett versenyre. Sokat beszélgettünk, vidám dolgokról komolyan, komoly történésekről derűsen. Ez a boldog, szerelmes időszak tíz évig tartott. Aztán egy reggel levelet találtam az asztalon. Akkor kell elmenni, amikor tökéletesen boldognak és megelégedettnek érzi magát az ember, mert ez az érzés fogja kísérni élete végéig. Porig alázva éreztem magam. Egészen aznap estig.

Amikor második szerelmemet megismertem. Egy szempillantás alatt éreztem, ő az igazi. Fiatalasszony volt, harminc éves, de mindenki azt hitte róla, most hagyta el az iskolapadot. Akkor már évek óta sikeres tervezőirodája volt, húsz alkalmazottal.  Sikereinél csak szépsége és műveltsége volt nagyobb. Irodalomban, zenében, képzőművészetben egyaránt otthonosan mozgott. Modora, választékos beszéde lenyűgözött. Persze nem csak ezért voltam szerelmes belé tíz hosszú éven át. Egészen egy borús napig, amikor is levelet találtam az éjjeliszekrényen………. 

Szerencsére még aznap megismerkedtem egy varázslatos, elbűvölő, negyvenéves asszonnyal. Karrierje csúcsún élt. Lakása igazi otthon volt. Stílbútorok, festmények, komfort és kényelem. És egy kies nyaraló használati joga a Balatonnál. Minden évben ott töltöttük szabadságunkat. A Fekete tenger partjára mentünk nászútra És még egy különlegessége volt, a kutyája Akkor tanultam meg, mit jelent egy kutyával élni. Azt hittem szerelmünk örökké fog tartani. De tíz év múlva elhagyott, ma sem tudom, miért.

Ennyire egyedül még sosem éreztem magam. De egy szerencsés véletlennek köszönhetően megismerkedtem egy ötven éves csodálatos asszonnyal. Nem is mertem hozzá közeledni, de gátlásomat tapintatosan feloldotta. Lassan rájöttem, mennyire hasonlítanak egymáshoz a szerelmeim, a korkülönbségek ellenére. Sőt, nem is volt korkülönbség, mert közben én is mindig tíz évvel idősebb lettem. Döbbenetes felfedezésre jutottam. Lehet, hogy szerelmeim hasonló külső és belső adottságokkal rendelkeznek……. Sőt, talán ugyanarról a személyről van szó? Rejtély.

 Láng Róbert

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.