Őszköszöntő játszóházzal indul a Kolibri – Nemzetközi készségfejlesztő zöld játszóház őszi szezonja 2010. szeptember 26-án, vasárnap. A gyerekek a foglalkozásokon gesztenyebábut, falevélből őszi képet készíthetnek, tésztából nyakláncot, terményekből pedig szélforgót fűzhetnek.

 

Őszköszöntő játszóházzal indul a Kolibri – Nemzetközi készségfejlesztő zöld játszóház őszi szezonja 2010. szeptember 26-án, vasárnap. A gyerekek a foglalkozásokon gesztenyebábut, falevélből őszi képet készíthetnek, tésztából nyakláncot, terményekből pedig szélforgót fűzhetnek. A játszóházban a kicsik közösen elkészíthetnek egy őszi fát, amire mindenki maga festheti és ragaszthatja fel a leveleket. Az ősz a szüret és a betakarítás ideje is, így szüreti játékokat, mondókákat, verseket is tanulhatnak a gyerekek. Újdonságként ősztől minden alkalommal környezetvédelmi foglalkozással is várunk mindenkit. Az első alkalommal a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról tanulhatnak a gyerekek játékos formában. A kisebbeket babasarokkal várjuk, valamint angol nyelvi foglalkozás is szerepel a programok között.

A Kolibri Játszóháznak szeptember 26-tól minden második vasárnap 10-14-ig az Afrika Centrum ad otthont, amely a 4-6-os villamos Wesselényi utcai megállójától 2 percre található.

2010. szeptember 26. vasárnap 10.00-14.00 . Afrika Centrum, 1077 Budapest, Wesselényi utca 51. (Bejárat az épület kapujától balra található zöld vasajtón)

Belépő: 500 Ft

Családi jegy: 1700 Ft

(2 felnőtt és 2 gyerek, vagy 1 felnőtt és 3 gyerek)

2 éves kor alatt a belépés ingyenes

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

www.kolibrijatszohaz.mlap.hu

www.ebony.mlap.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük