2023.január.30. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szezonnyitó őszköszöntő játszóház az Ebony Kulturális Egyesület szervezésében

2 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/43423"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/playhouse[1].thumbnail.jpg" border="0" width="76" height="100" /></a></span> <p>Őszköszöntő játszóházzal indul a Kolibri - Nemzetközi készségfejlesztő zöld játszóház őszi szezonja 2010. szeptember 26-án, vasárnap. A gyerekek a foglalkozásokon gesztenyebábut, falevélből őszi képet készíthetnek, tésztából nyakláncot, terményekből pedig szélforgót fűzhetnek.

  playhouse[1].thumbnail

Őszköszöntő játszóházzal indul a Kolibri – Nemzetközi készségfejlesztő zöld játszóház őszi szezonja 2010. szeptember 26-án, vasárnap. A gyerekek a foglalkozásokon gesztenyebábut, falevélből őszi képet készíthetnek, tésztából nyakláncot, terményekből pedig szélforgót fűzhetnek.

  playhouse[1].thumbnail

Őszköszöntő játszóházzal indul a Kolibri – Nemzetközi készségfejlesztő zöld játszóház őszi szezonja 2010. szeptember 26-án, vasárnap. A gyerekek a foglalkozásokon gesztenyebábut, falevélből őszi képet készíthetnek, tésztából nyakláncot, terményekből pedig szélforgót fűzhetnek. A játszóházban a kicsik közösen elkészíthetnek egy őszi fát, amire mindenki maga festheti és ragaszthatja fel a leveleket. Az ősz a szüret és a betakarítás ideje is, így szüreti játékokat, mondókákat, verseket is tanulhatnak a gyerekek. Újdonságként ősztől minden alkalommal környezetvédelmi foglalkozással is várunk mindenkit. Az első alkalommal a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról tanulhatnak a gyerekek játékos formában. A kisebbeket babasarokkal várjuk, valamint angol nyelvi foglalkozás is szerepel a programok között.

A Kolibri Játszóháznak szeptember 26-tól minden második vasárnap 10-14-ig az Afrika Centrum ad otthont, amely a 4-6-os villamos Wesselényi utcai megállójától 2 percre található.

2010. szeptember 26. vasárnap 10.00-14.00 . Afrika Centrum, 1077 Budapest, Wesselényi utca 51. (Bejárat az épület kapujától balra található zöld vasajtón)

Belépő: 500 Ft

Családi jegy: 1700 Ft

(2 felnőtt és 2 gyerek, vagy 1 felnőtt és 3 gyerek)

2 éves kor alatt a belépés ingyenes

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

www.kolibrijatszohaz.mlap.hu

www.ebony.mlap.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.