2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szinte minden országban, több mint 400 roamingpartner hálózatán mobilozhatnak a T-Mobile-osok

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/2052"><img class="image thumbnail" src="/files/images/t_mobile.thumbnail.gif" border="0" width="100" height="100" /></a></span>Külföldön járva szinte az egész Földön, 193 országból 184-ben, összesen több mint 400 partnerhálózaton használhatják mobiljukat a T-Mobile-osok. </p><p>

t mobile.thumbnailKülföldön járva szinte az egész Földön, 193 országból 184-ben, összesen több mint 400 partnerhálózaton használhatják mobiljukat a T-Mobile-osok.

t mobile.thumbnailKülföldön járva szinte az egész Földön, 193 országból 184-ben, összesen több mint 400 partnerhálózaton használhatják mobiljukat a T-Mobile-osok.

 

A piacvezető magyarországi mobilszolgáltató ezzel a hazai mobilcégek közül a mobilhasználat tekintetében a legnagyobb lefedettséget biztosítja a határon túlra utazók számára. Az egyre meghatározóbb szélessávú internet-hozzáférés is mind több helyen érhető el, a T-Mobile 41 ország 73 szolgáltatójával kötött megállapodást, így a havidíjas és Domino ügyfelek a népszerű európai célországokon túl olyan távoli helyeken is internetezhetnek, mint pl. Japán, Szingapúr vagy Ausztrália.

A T-Mobile-osok leggyakrabban Ausztriában, Németországban és Romániában telefonálnak, és a mobilhasználat alapján legnépszerűbb 10 országban is kizárólag európai államok szerepelnek. Ezekre az országokra is igaz az a tapasztalat, hogy a roaming hívásdíjak tavalyi csökkentése óta az EU országaiban a szezonalitásból adódó forgalomcsökkenés helyett az év utolsó hónapjaiban a használat intenzívebb lett. Az ügyfelek mobilhasználati szokásaiban tehát a hívásdíjak csökkentésének köszönhetően érzékelhető volt a kedvező irányú elmozdulás, egyre többen hagyják bekapcsolva és használják készülékeket az Európai Unión belül.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.