2022.augusztus.13. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szolgáltatás bõvülés az Euroastrán

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/4713"><img class="image thumbnail" src="/files/images/logo.thumbnail_3.jpg" border="0" alt="www.euroastra.info" title="www.euroastra.info" width="100" height="97" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="/">www.euroastra.info</a> </strong></span></span>Nagy katasztrófa volt az ezévi március rendszer és archivumeltûnés, de van EuroAstra Feltámadás! Szerencsére. Azóta, ha tyúklépésekben is de bõvültek szolgáltatásaink.</p><p>

www.euroastra.infowww.euroastra.info Nagy katasztrófa volt az ezévi március rendszer és archivumeltûnés, de van EuroAstra Feltámadás! Szerencsére. Azóta, ha tyúklépésekben is de bõvültek szolgáltatásaink.

www.euroastra.infowww.euroastra.info Nagy katasztrófa volt az ezévi március rendszer és archivumeltûnés, de van EuroAstra Feltámadás! Szerencsére. Azóta, ha tyúklépésekben is de bõvültek szolgáltatásaink.

Ennek egyik oka, hogy szabványos rendszert használuk. Nem kell megijedni nem Windows alapút! Igy  már az újraindulás pillanatától is tudtunk RSS szolgáltatást adni rovatonként vagy akár globálisan is. Ennek meg lett az eredménye több szemlész oldal felvett repertoárjába, ami újabb látogatókat hozott. Van egy két keményfejû oldal is, aki hallani sem akar az EuroAstráról, mert nem multinacionális médiavállalkozás, de szive rajta. Meg nem is hirdetünk, mert nincs mibõl:nonprofit, cégektõl, pártoktól független. Ez a függetlenseg feltétele.

Új szolgáltatásaink ma este indultak. Ennek keretében megújult a keresõ szolgáltatás, tekintettel arra, hogy egyre több anyag halmozódik fel a rendszeren, és egyre többen vannak, akik visszafele akarnak keresni. Igy a saját keresõ mellett felkerült a népszerû Kugli (Google), mégpedig egyrészt hagyományos keresõként, másodsorban pedig az EuroAstrát indexelõ keresõként. Természetesen saját keresõnk is megvan, csak leköltözött a rovatmenuk alá, legyenek egy csoportban.

Ujdonság, és mindenkinek tudom ajánlani a MINER keresõt, amely a hazai blogokban es blog jellegû kiadványokben keres, a találati pontossága, mivel eredeti magyar tervezés-fejlesztés, sokkal jobb, mint a Kuglié…..

Médiapartnereinknek is szolgáltunk újdonsággal (ez csak nekik szól), akik anyagaikkal, sajtómeghivóikkal, esetleg hírekkel-képekkel segítik a munkánkat. Most már megbizhatóan mûködik az a felület, ahol a napi latogatottságot könyveljüK (most 36 ezer klikk/per page körül járunk) Õk levélbeni kérésre, használati utasítással együtt hozzáférést kapnak ehhez az oldalhoz, ha kérik.

Reméljük fejlesztéseink olvasóink kedvére szolgálnak. Mert mi szolgálni akarjuk az ezerfejû sokszivû brigádot az olvasót.

A fejlesztési munkákért és az üzemeltetésért köszönetet mondunk rendszerünk üzemeltetõjének a Hoszting.com-nak és rendszergazdánknak Fejõs Tamásnak, aki kíbirja rendszeres nyavajgásunkat.

Kis János

(Johannes)

az Euroastra Internet Magazin

tulajdonos fõszerkesztõje

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.