Október 24-én a vásárlók is birtokba vehetik a megújult szombathelyi Praktiker áruházat, ahol számtalan újdonsággal találkozhatnak majd. Az áruház bővítése és felújítása alatt a vásárlók kiszolgálása zavartalanul folyt.

 

Október 24-én a vásárlók is birtokba vehetik a megújult szombathelyi Praktiker áruházat, ahol számtalan újdonsággal találkozhatnak majd. Az áruház bővítése és felújítása alatt a vásárlók kiszolgálása zavartalanul folyt.

A Praktiker üzletpolitikájának része, hogy meglévő áruházait időről-időre felújítja, bővíti és korszerűsíti, így a korábbi években megszépült már például a győri és a miskolci áruház, legutóbb pedig a kecskeméti egység. A Magyarországon 11 éve jelen lévő német barkácsáruház-lánc idén – amellett, hogy Békéscsabán megnyitja 18., Székesfehérváron pedig a 19. üzletét – a szombathelyi áruház bővítését és felújítását is elvégezte.

A bővítésnek köszönhetően a vasi megyeszékhelyen található áruház alapterülete 800 négyzetméterrel növekedett, így október 24-étől 7.800 négyzetméteren várja a vásárlókat, ami egyben azt is jelenti, hogy a magyarországi Praktiker nyolcadik legnagyobb üzlete lett a szombathelyi.

– A megnövekedett területnek köszönhetően átláthatóbb, világosabb lesz az áruházunk, illetve növekszik a kínálatunk is – mondta el a felújítást és bővítést a folyamatos nyitva tartás mellett levezénylő Kresz Tamás áruházvezető. – Külön öröm, hogy úgynevezett profi kijárattal is bővül az áruház, ahol a nagyobb mennyiségben, illetve a nagyobb méretű termékek vásárlói fizethetnek majd könnyebben.

Mindezek mellett több parkoló és több pénztár is várja az áruházba érkezőket, akik október 24-én egy nagyszabású Újranyitó rendezvényen vehetik „ismét" birtokukba a szombathelyi Praktikert.

– Számunkra ugyanolyan öröm egy áruház bővítése és felújítása, mint egy új üzlet megnyitása – mondta el Dömötör Péter, a Praktiker marketing igazgatója. – A bővítés ugyanis azt jelenti, hogy annak idején jól döntöttünk az áruház helyéről, a vásárlók visszaigazolták az elképzeléseinket, sőt, meg is haladták azt. Ez az ősz különösen sikeres számunkra, hiszen a szombathelyi újranyitás után alig egy hónappal Békéscsabán, december közepén pedig Székesfehérváron nyithatjuk meg új áruházainkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük