A joghurtos light Krémtúró sikeres bevezetése után idén ősszel egy izgalmas, új ízzel csábít a Friesland Hungária zRt.

 

A joghurtos light Krémtúró sikeres bevezetése után idén ősszel egy izgalmas, új ízzel csábít a Friesland Hungária zRt.

A Milli idén tavasszal mutatta be megújult desszertcsaládját, a Milli Mia-t. A Joghurtvarázs- és Túróvarázs termékek mellett a Milli Mia Krémtúró az új desszert család legfontosabb tagja. A hagyományosabb (vaníliás, vaníliás-mazsolás) ízek mellett folyamatosan jelennek meg az újdonságok: az idén bevezetett tejkaramellás és csökkentett zsírtartalmú joghurtos változatok után egy egzotikus darabbal, a kókuszos-mandulás ízzel bővül a kínálat.

„A kókusztejet leginkább shake-ekben, koktélokban és édességekben használják, mert egzotikus ízvilágának köszönhetően a hétköznapi termékeket is különlegessé teszi. A Milli Mia Krémtúró család legújabb tagját kókusztejjel és kókuszreszelékkel ízesítettük, és mandula darabokkal gazdagítottuk, hogy egy igazi kényeztető finomságot kínálhassunk fogyasztóinknak. A lágy és krémes desszert nemcsak finom, hanem egészséges is. Mint a Milli Mia Krémtúrók mindegyike, az új termék is legalább 50% sovány túróból készül" – mondja Pesti Borbála, a Friesland Hungária zRt. marketing menedzsere.

 Majd folytatja: „Az újdonságot olyan egészségtudatos háziasszonyoknak szánjuk, akik szeretik kényeztetni magukat és a családjukat. Akik olyan finomságokat keresnek, amelyek tej-alapú, egészséges összetevők miatt különleges íz-élményt nyújtanak a hétköznapokban."

A termékbevezetést klasszikus in-store aktivitások kísérik, valamint a hipermarketláncok üzleteiben termékbemutatóval egybekötött kóstoltatást is szerveznek. A piacra kerülést kereskedelmi magazinokban történő megjelenésekkel is támogatja a Friesland.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük