2022.05.22.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Szorosabb együttműködés a TomTom és a Mappy közt: pontosabb térképek és közlekedési szolgáltatások

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52420"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image17_6.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="57" /></a></span>A TomTom több évre szóló együttműködési megállapodást jelentett be a helyhez kötött szolgáltatások terén az európai piacon kulcsszerepet játszó Mappy-vel. Az együttműködés keretében a TomTom pontos, kiváló minőségű térképeket és dinamikus közlekedési információkat szolgáltat majd a Mappy online térképportál számára.

A TomTom több évre szóló együttműködési megállapodást jelentett be a helyhez kötött szolgáltatások terén az európai piacon kulcsszerepet játszó Mappy-vel. Az együttműködés keretében a TomTom pontos, kiváló minőségű térképeket és dinamikus közlekedési információkat szolgáltat majd a Mappy online térképportál számára.

A TomTom több évre szóló együttműködési megállapodást jelentett be a helyhez kötött szolgáltatások terén az európai piacon kulcsszerepet játszó Mappy-vel. Az együttműködés keretében a TomTom pontos, kiváló minőségű térképeket és dinamikus közlekedési információkat szolgáltat majd a Mappy online térképportál számára.

A TomTom Enterprise Traffic termékével a Mappy felhasználói
13 ország autópályáiról, valamint fő- és mellékútjairól férhetnek majd hozzá a legpontosabb, legátfogóbb és legfrissebb közlekedési információkhoz. A Mappy a legpontosabb és legkiterjedtebb történeti közlekedési információkat nyújtó sebességprofil-adatokat is felhasználja, így a www.mappy.com online portálon a legjobb térképes és útvonaltervezési élményt nyújtja a felhasználóknak.

Maarten van Gool, a TomTom Licensing ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „A TomTom több éve dolgozik együtt a Mappy-vel, támogatva online webportáljukon a térképes és útvonaltervezési alkalmazásaik fejlesztését. A mostani szorosabb együttműködés révén a TomTom tovább erősítheti a pozícióját a helyhez kötött szolgáltatások piacán azzal, hogy a biztonságosabb, hatékonyabb és megbízhatóbb vezetés érdekében pontos térképeket és dinamikus közlekedési termékek kínál a Mappy felhasználói részére."

„Stabil partnerséget alakítottunk ki a TomTommal. Friss térképeik és innovatív tartalmaik képezik forgalmi adataink és útvonaltervező termékeink alapját. Jövőbeli közlekedési alkalmazásainkban a valós idejű forgalmi adatok révén a legjobb térképes és útvonaltervezési élményt nyújthatjuk majd felhasználóinknak" – mondta Valérie Papaud, a Mappy vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.