2022.június.27. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ingyenes, légkondicionált buszokkal a Hungaroringre

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52418"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/hungaroring-megkozelitese.thumbnail.jpg" border="0" width="84" height="100" /></a></span>A Hungaroring Sport Zrt. az idei évben a Orangeways Zrt-t bízta meg a Hungaroring kizárólagos autóbuszos szállítói szolgáltatásaival. Ennek megfelelően a Formula 1<sup>TM</sup> ENI Magyar Nagydíj belépővel rendelkező nézői 2011. július 29-31 között a komfortbusz-szolgáltatásairól ismert hazai szolgáltató által szervezett, ingyenesen igénybe vehető járművekkel juthatnak el Budapestről és a HÉV Mogyoród elnevezésű megállójából a verseny helyszínére.

hungaroring megkozelitese.thumbnailA Hungaroring Sport Zrt. az idei évben a Orangeways Zrt-t bízta meg a Hungaroring kizárólagos autóbuszos szállítói szolgáltatásaival. Ennek megfelelően a Formula 1TM ENI Magyar Nagydíj belépővel rendelkező nézői 2011. július 29-31 között a komfortbusz-szolgáltatásairól ismert hazai szolgáltató által szervezett, ingyenesen igénybe vehető járművekkel juthatnak el Budapestről és a HÉV Mogyoród elnevezésű megállójából a verseny helyszínére.

hungaroring megkozelitese.thumbnailA Hungaroring Sport Zrt. az idei évben a Orangeways Zrt-t bízta meg a Hungaroring kizárólagos autóbuszos szállítói szolgáltatásaival. Ennek megfelelően a Formula 1TM ENI Magyar Nagydíj belépővel rendelkező nézői 2011. július 29-31 között a komfortbusz-szolgáltatásairól ismert hazai szolgáltató által szervezett, ingyenesen igénybe vehető járművekkel juthatnak el Budapestről és a HÉV Mogyoród elnevezésű megállójából a verseny helyszínére.

Az Orangeways, a VOLÁNBUSZ-szal együttműködve, a mogyoródi versenypálya megközelíthetőségét az Árpád híd autóbusz-pályaudvarról, illetve a gödöllői HÉV „Mogyoród" elnevezésű állomásáról induló járatokkal biztosítja majd. Egy további járat gondoskodik a helyszín egymástól távol található létesítményeinek gyors eléréséről.

„Nagy hangsúlyt helyezünk az utasok színvonalas kiszolgálására – tájékoztatott Kovács Miklós, az Orangeways vezérigazgatója. – Az eddigi tapasztalatok szerint a versenyek idején gyakori a kánikula, ezért a korábbi gyakorlattal szakítva eleve csak modern, légkondicionált járműveket állítunk forgalomba, amelyeken elektronikus utastájékoztató rendszer segíti a könnyebb eligazodást. A honlapunkon is elérhető menetrendről és egyéb ügyekről a szolgáltatás ideje alatt megerősített ügyfélszolgálatunk is tájékoztatást nyújt majd."

Az Árpád híd (VOLÁNBUSZ-pályaudvar) és Mogyoród központ (Templom tér) között közlekedő járat járművei pénteken 15-20, szombaton és vasárnap 6-8 percenként követik egymást. A pályára az edzésnapokon 7:30 és 11:00 óra között, a verseny napján 7:30 és 12:00 óra között indulnak a buszok. Visszautazni pénteken és szombaton 16:00 órától 19:00 óráig, míg vasárnap 16:00 és 17:30 között lehet majd a délelőttivel azonos sűrűségben közlekedő buszokon. Napközben mindkét irányban 30 percenként közlekedő buszokat vehet igénybe, aki a kezdés után kíván kiérkezni a pályára, vagy az aznapi program végét nem várja meg.

Fontos változás, hogy idéntől a járatok útközben a korábban megszokott megállókhoz legközelebbi VOLÁNBUSZ megállókban állnak meg – közös megállók esetén azonos helyen, egyébként legfeljebb 30-50 méterre a korábbi években használt BKV-megállóktól. További újdonság, hogy e járat valamennyi járműve a VOLÁNBUSZ Újpest Városkapu autóbusz-állomásán is megáll majd.

A második járat a HÉV-vel érkezőket szállítja szintén a mogyoródi Templom térig. A HÉV-járatok menetrendjéhez igazodó buszok egész nap közlekednek. A harmadik járat a VIP-vendégeket szállítja a promóteri parkolótól a pálya főbejáratáig és vissza.

Az Orangeways telefonos ügyfélszolgálata üzemidőben folyamatosan elérhető lesz a 06-30-830-96-96-os telefonszámon. Frissülő információ a www.orangeways.com  honlapon található.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.