2024.június.21. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Születésnapi dizájnpályázatot hirdet a Tchibo – A legtehetségesebb képzőművész-hallgató munkája forgalomba is kerül

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/23163"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/tch.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="89" /></a></span> Retro bögre kollekció tervezésére írt ki meghívásos pályázatot a Tchibo képzőművész hallgatók számára. Az apropó: 60 éves a Tchibo. </p><p>

tch.thumbnail Retro bögre kollekció tervezésére írt ki meghívásos pályázatot a Tchibo képzőművész hallgatók számára. Az apropó: 60 éves a Tchibo.

tch.thumbnail Retro bögre kollekció tervezésére írt ki meghívásos pályázatot a Tchibo képzőművész hallgatók számára. Az apropó: 60 éves a Tchibo.

A Tchibo Budapest KFT a MOME Nonporfit Kft.-vel és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel együttműködésben retro bögre kollekció tervezésére írt ki meghívásos pályázatot.

A feladat: négy darab adott formájú bögréből álló kollekció tervezése, amely az elmúlt hat évtized meghatározó korszakait, jeles eseményeit idézi fel.

Az egyetem hallgatóinak három hetük van a pályaművek elkészítésére. A verseny végén a Tchibo képviselőiből és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem tanáraiból álló négyfős bíráló bizottság választja ki a győztes pályamunkát a dokumentáció, a dizájnleírás és a látványterv alapján.

A pályázat lezárásával a nyertes pályázó elnyeri azt a jogot, hogy a Tchibo 60. születésnapja alkalmából tervezett retro bögre kollekció darabjai az általa tervezett dizájnnal kerüljenek forgalomba Magyarországon.

A pályázat 2009. február 23-ig lehet beküldeni a babarczy.anna@mome.hu címre, ugyanitt lehet további felvilágosítást kérni.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.