A Szépművészeti Múzeum önkéntesei angol nyelvű díjmentes tárlatvezetést tartanak az érdeklődőknek.

A Szépművészeti Múzeum önkéntesei angol nyelvű díjmentes tárlatvezetést tartanak az érdeklődőknek.

A Múzeum „docensei", önkéntes tárlatvezetői, ingyenes angol nyelvű tárlatvezetést tartanak az „…és akkor megérkeztek az inkák" kiállításon, a belépőjeggyel rendelkező látogatóknak.

A kiállítás százezredik látogatóját fogadta augusztusban. Megismerhetjük Peru kultúráját, művészetét és civilizációját három évszázaddal a spanyol hódítás előtt szeptember 30-ig kedd, szerda, péntek, szombati napokon 10.30-kor.

Az idegenvezetők az előcsarnokban találhatóak. A kiállítás  elérhető és élvezhető a fogyatékkal élőknek is: Tapintható tárlattal, kihangosított filmvetítéssel és könnyített elérhetőséggel szeretettel várják látás-, hallássérült, kerekes kocsival közlekedő látogatóikat.

A „Docens" csoportjuk  vezet csoportokat a múzeum állandó kiállításain is, magyar, holland, francia, spanyol, német, olasz, koreai, iráni, szerbiai, hindi, bengáli nyelveken  a Régi Képtárban keddtől péntekig 11 és 14 órakor, szombaton 11 órakor. Ha részt venne valamelyik olvasónk a tárlatvezetésen akár nyelvgyakorlás céljából is, ezeken, a nyelveken a szerveztők kérik, érdeklődjön a docent@szepmuveszeti.hu  címen.

 www.szepmuveszeti.hu

Foto:Simon Éva

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük