2022.szeptember.25. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Tarolt a nóta

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/6544"><img class="image thumbnail" src="/files/images/notashow.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="57" /></a></span> <p>Az országos kereskedelmi csatornák és az M1 után a Hálózat TV új tehetségkutató műsora, a Nefelejcs Nótashow volt vasárnap este a legnézettebb műsor!</p><p>

 notashow.thumbnail

Az országos kereskedelmi csatornák és az M1 után a Hálózat TV új tehetségkutató műsora, a Nefelejcs Nótashow volt vasárnap este a legnézettebb műsor!

 notashow.thumbnail

Az országos kereskedelmi csatornák és az M1 után a Hálózat TV új tehetségkutató műsora, a Nefelejcs Nótashow volt vasárnap este a legnézettebb műsor!

A televíziónézők a Hálózat TV-n futó Nefelejcs Nótashow-t választották a legtöbben a három nagy országos csatorna után vasárnap este. A 18 évesnél idősebb tévénézők 1,7 százaléka követte nyomon a verseny újabb selejtezőjét.

Az AGB Nielsen adatai szerint a nótaműsor 18+ korosztály közönségaránya (Share) az cimképünkön látható grafikon szerint alakult -klikk a képre!

A Nefelejcs Nótashow vasárnaponként este fél hatkor jelentkezik, adásonként négy jelölt mutatja be tudását a szakmai zsűri előtt. A zsűritagok igazi nagyágyúk, a színházi-előadóművészi szakma elismert művészei: Kállay Bori, Nagy Edmond, Berkes János, Tarnai Kiss László.

A versenyben kieséses rendszerben 28 versenyzőből végül a négy legjobb marad meg, akik a döntőt vívják majd. A versenyzők minden műsorban fellépőként, „művészként" mutathatják meg tudásuk legjavát.

Adásonként 4-4 versenyző szerepel, s közülük egyet juttat tovább a zsűri, a többi versenyzőre a nézők sms-ben és hanghívással szavazhatnak. A nézők által beszavazott versenyzők a vigaszági döntőben méretik meg magukat, s ennek győztese csatlakozik a selejtező körök továbbjutóihoz. Az elődöntők során a zsűri és a nézők is egy-egy versenyzőt szavaznak a döntőbe, ahol pedig a közönség szavazatai alapján hirdetik ki a végső sorrendet.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.