2022.december.07. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Társadalomlélektan

2 perc olvasás
virus

virus

Tisztelt Európai Unió! Mélységesen egyetértek pályázati rendszerük céljaival. Ezzel összhangban fordulok Önökhöz, munkám támogatását kérve. A COVID-19 társadalomlélektani hatásairól kívánok nagyszabású tanulmányt készíteni.

E célból előzetesen 190 országba küldtem kérdőívet, amelyből 183 vissza is érkezett szabályosa. 17 boríték viszont fehér port tartalmazott, amelyről később kiderült, hogy aktív COVID-19 vírusokat tartalmaz. De ez sem tántorított el szándékomtól, haladéktalanul munkához fogtam. Ennek bizonyítására bemutatok egy bekezdést készülő tanulmányomból.

A COVID-19 járványra a 183 országban négyféle módon reagáltak az állampolgárok. Szigorúan csak négyféle módon.

Az I. csoporthoz a szépek, gazdagok, egészségesek, erősek tartoznak. Ők elégedettek a kormányok intézkedéseivel, a járvány megszűnését optimista világnézettel várják.

A II. csoportnál a csúnyák, szegények, más krónikus betegségben szenvedők elégedetlenek kormányuk teljesítményével. Viszont az a tudat vigasztalja őket, hogy most már aztán igazán nem lesz különbség ember és ember között. Legalább az élet napos oldalán lévők is megszívják, úgy kell nekik. Hihi!

A III. csoporthoz a közömbösök tartoznak. Őket nem nagyon érdeklik a COVID-19. Úgy vélekednek, hagyjanak nekik békét, Voltaire hívei vagyunk, műveljük kertjeinket. szeretjük a családunkat, végezzük a munkánkat, tőlünk fejre állhat a világ.

A IV. csoport a megalkuvók. Szerintük ha nem tudjuk legyőzni a COVID 19-et, álljuk át az oldalukra. Vagy a BREXIT-hez hasonlóan legyen COXIT, lépjünk ki a járványból.

Végül hogy a tárgyra térjek, mindössze 50.000 eurót kérek, ami Önöknek aprópénz. Nekem viszont a mai árfolyamon 18,2 millió forint, amelyből kitataroztatnám a lakásomat, kicserélném 22-éves Ford Sierra gépkocsimat és megcsináltatnám a fogaimat. Természetesen mindezt számlára, az ÁFA befizetésének igazolásával.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.