www.pannon.huwww.pannon.hu A Pannon üzleteiben számos mobiltelefon-típus esett át jelentős árcsökkenésen: 2009. február 3. és március 2.

www.pannon.huwww.pannon.hu A Pannon üzleteiben számos mobiltelefon-típus esett át jelentős árcsökkenésen: 2009. február 3. és március 2. között, illetve a készlet erejéig több népszerű típus vásárolható meg rendkívül kedvezményes áron: számlás előfizetés esetében akár már 20 Ft-ért, kártyás csomaggal pedig 6990 Ft-ért juthatnak új telefonhoz mindazok, akik szeretnének élni a különleges lehetőséggel. 

A mobilkészülékek életünk szerves részévé váltak, és egyre gyakrabban merül fel az igény arra, hogy újra, jobb képességűre, divatosabbra, modernebbre cseréljék őket. A Pannon akciójával most mindez könnyen lehetséges.

Aki a tavaszt egy új mobillal akarja köszönteni, az siessen a Pannon üzleteibe, mert az akcióban többek közt olyan készülékek érhetőek el, mint a divatos Sagem LuluCastagnette 20 Ft-ért számlás konstrukcióban, két éves hűségnyilatkozattal, vagy a kártyás ajánlatok közül az 1,3 megapixeles kamerás LG KP260, vagy a strapabíró Samsung SGH-M110, 9.990 Ft-os áron, egy éves hűségnyilatkozattal.

Az akcióban szereplő készülékek számlás előfizetéssel kétéves, kártyás előfizetéssel pedig egyéves hűségnyilatkozat vállalásával érhetőek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük