2023.december.10. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Tél végi kiárusítás a Pannonnál

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/4643"><img class="image image-_original" src="/files/images/pannon_bekapcs.gif" border="0" alt="www.pannon.hu" title="www.pannon.hu" width="80" height="69" /></a><span style="width: 126px" class="caption"><strong><a href="http://www.pannon.hu/">www.pannon.hu</a> </strong></span></span>A Pannon üzleteiben számos mobiltelefon-típus esett át jelentős árcsökkenésen: 2009. február 3. és március 2.

www.pannon.huwww.pannon.hu A Pannon üzleteiben számos mobiltelefon-típus esett át jelentős árcsökkenésen: 2009. február 3. és március 2.

www.pannon.huwww.pannon.hu A Pannon üzleteiben számos mobiltelefon-típus esett át jelentős árcsökkenésen: 2009. február 3. és március 2. között, illetve a készlet erejéig több népszerű típus vásárolható meg rendkívül kedvezményes áron: számlás előfizetés esetében akár már 20 Ft-ért, kártyás csomaggal pedig 6990 Ft-ért juthatnak új telefonhoz mindazok, akik szeretnének élni a különleges lehetőséggel. 

A mobilkészülékek életünk szerves részévé váltak, és egyre gyakrabban merül fel az igény arra, hogy újra, jobb képességűre, divatosabbra, modernebbre cseréljék őket. A Pannon akciójával most mindez könnyen lehetséges.

Aki a tavaszt egy új mobillal akarja köszönteni, az siessen a Pannon üzleteibe, mert az akcióban többek közt olyan készülékek érhetőek el, mint a divatos Sagem LuluCastagnette 20 Ft-ért számlás konstrukcióban, két éves hűségnyilatkozattal, vagy a kártyás ajánlatok közül az 1,3 megapixeles kamerás LG KP260, vagy a strapabíró Samsung SGH-M110, 9.990 Ft-os áron, egy éves hűségnyilatkozattal.

Az akcióban szereplő készülékek számlás előfizetéssel kétéves, kártyás előfizetéssel pedig egyéves hűségnyilatkozat vállalásával érhetőek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.