A Gólyahír Egyesületet támogatják azok, akik a Telekom Adományvonalat hívják a 1788-as számon március és április hónapban.

A Gólyahír Egyesületet támogatják azok, akik a Telekom Adományvonalat hívják a 1788-as számon március és április hónapban.

 

  A kilenc éve létrehozott egyesület célja a válsághelyzetben lévő várandós anyák támogatása, valamint olyan körülmények biztosítása, melyek lehetővé teszik, hogy biztonságosan kihordhassák, megszülhessék gyermeküket.

Az egyesület segít a kórházi elhelyezésében azoknak a várandós anyáknak, akik titokban szeretnének szülni, illetve abban, hogy az egyesület anyaotthonába, krízisszobájába kerülhessenek a terhességük idejére.

Az egyesület a Magyar Telekom által támogatott ingyenesen hívható krízisvonalon keresztül is nyújt tanácsadást, felvilágosítást a bajban lévő várandós anyáknak az egész ország területén, minden nap.Kiemelten fontos tevékenysége a Gólyahírnek, hogy nyílt örökbefogadással szülőket keres azoknak a születendő gyermekeknek, akiket saját családjukban nem tudnak vagy nem akarnak felnevelni.

A nyílt örökbefogadás során az örökbeadók az örökbefogadók megismerése után bízzák csak rájuk megszülető gyermeküket. A születés pillanatától kezdve a gyermekek a nevelőszülőkhöz, családi körbe kerülnek.

Az egyesületnek tagjai lehetnek midazok a családok, akik már örökbe fogadtak, valamint azok a segítő szakemberek, akik tenni szeretnének a gyermekekért.

A Gólyahír Egyesület az Adományvonal hozzájárulásaival egy új, több várandós befogadására alkalmas krízisszállást hoz létre.

A hetedik éve működő Telekom Adományvonal (1788) a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el, a hívás és az sms-küldés ára 100 forint. Domino előfizetésről kezdeményezett hívás kivételével az összeg áfamentes. A két hónap alatt beérkező hívások ára a hívók adományaként teljes egészében a Gólyahír Egyesületé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük