Fantasztikus lineuppal és  hasznos új applikációkkal jelentkezik a Telekom Electronic Beats programja idén ősszel. A Telekom Electronic Beats programja idén ősszel is népszerű, exkluzív előadókat vonultat fel. Letölthetőek új, ingyenes* Electronic Beats alkalmazások.

 

Fantasztikus lineuppal és  hasznos új applikációkkal jelentkezik a Telekom Electronic Beats programja idén ősszel. A Telekom Electronic Beats programja idén ősszel is népszerű, exkluzív előadókat vonultat fel. Letölthetőek új, ingyenes* Electronic Beats alkalmazások.

 

A Telekom nemzetközileg is ismert és sikeres fesztiválját, az Electronic Beats Festivalt idén ősszel is megrendezik Budapesten. A sokak által várt eseményre október 25-én kerül sor a Millenárison.  A lineupban olyan érdekes és izgalmas fellépőket találhatunk, mint a John Talabotként alkotó barcelonai Oriol Riverolá, a spanyolok reformer tehetsége, vagy a vicces, jazz és rock elemekkel vegyített, organikus élő showt felépítő két párizsi mostohatestvér,

Ezechiel Pailhes és Nicolas Sfintescu technoduója, a Nôze.

 

A fesztivál közönsége abban a kiváltságban is részesülhet, hogy a környező országok közül elsőként itt találkozhat a londoni extravagáns énekes-dalszerző rapper kisasszonnyal, Charli XCX-el is, akinek nemrégiben a szemtelenül jó „I love it" száma felkerült minden létező slágerlistára. S ha mindez nem lenne elég, akkor a Washed Out – a 2009-es Nagy Chillwave Nyár legnagyobb slágerének szerzője, Ernest Greene álomszerű, nu-balearic zenéje – biztosan emlékezetessé teszi a fesztivál élményeit!

 

A Telekom exkluzív zenei programja, az Electronic Beats Festival a „Life is for sharing" mottójának jegyében idén újszerű, ingyenesen elérhető*, angol nyelvű alkalmazásokkal is jelentkezik. 

Az Electronic Beats Radio App iOs és Android rendszereken futó okostelefonokra letölthető applikációval az Electronic Beats felvételei és DJ összeállításai közül  válogathatnak a felhasználók. Az iPhonera és iPadre egyaránt letölthető Electronic Beats Video App tartalmazza az Electronic Beats Slices DVD sorozatot, a koncertek élő felvételeit és interjúit, mindezt kiváló HD minőségben. Egyéni preferenciák alapján szűrhetőek és megoszthatóak a videók, illetve a kedvencek listájába elmentve bárhol és bármikor megtekinthetőek, teljesen offline módon is. Az Electronic Beats News App pedig abban nyújt segítséget, hogy mindig naprakész információkat kínál fel az elektronikus zene rajongói számára. A kifejezetten Windows 7 és 8 telefonokra fejlesztett applikációban az összes hír megjelenhet a készülékeken, illetve az Electronic Beats Magazinehíralkalmazásként már eleve telepített kategóriaként jelenik meg a Flipboard hírszolgáltató alkalmazásban.

 

További információk az eseményről:

https://www.facebook.com/events/1375559129344094/

http://www.electronicbeats.net/en/events/2013/eb-festival-budapest-line-up-announced/

http://nvc.hu/tag/electronic-beats-festival/

 
Az Electronic Beats a Telekom nemzetközi, multimédiás zenei programja, melyhez Európa-szerte élő rendezvények, negyedévente megjelenő zenei és klubkultúra magazin, és az elektronikus zenei világba betekintést engedő Slices DVD-sorozat tartozik. Az összes tevékenység virtuális központjaként funkcionáló electronicbeats.net weboldal az előadókkal és eseményekkel kapcsolatos legfrissebb híreket és riportokat, valamint utazással, művészettel, formatervezéssel és divattal kapcsolatos tartalmakat kínál igényes olvasói számára. A website elkötelezett híve az Advanced Music koncepciónak, ezért tartalmaz saját EB Radio és EB Video megoldást is.

 

 

*Az alkalmazások letöltéséhez és használatához adatforgalmazást biztosító díjcsomag igénybevétele vagy Wi-Fi kapcsolat szükséges. Használatuk adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint számlázódik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük