www.telsey.comwww.telsey.com

2007. szeptember 12-én tartott tájékoztatót a kommunikációs eszközöket gyártó Telsey cég, bejelentve; magyar kereskedelmi központ megnyitásával Kelet-Európa felé irányuló tevékenységét erősíti.

 www.telsey.comwww.telsey.com

2007. szeptember 12-én tartott tájékoztatót a kommunikációs eszközöket gyártó Telsey cég, bejelentve; magyar kereskedelmi központ megnyitásával Kelet-Európa felé irányuló tevékenységét erősíti.

Az új budapesti regionális kereskedelmi központ megnyitásával a Telsey, vezető európai IPTV megoldásszállítóként a magyar fővárosból koordinálja az osztrák, lengyel, cseh és szlovák piacok, illetve a balkáni érdekeltségek kereskedelmi tevékenységét.  A bejelentést a vállalat közép- és kelet-európai részlegének igazgatója, Miodrag Sundic tette, tájékoztatást adott tevékenységükről a helyi központ vezetését szeptember 1-től ellátó Szuszkó László is.  A budapesti megnyitóval egyidőben Bukarestben és Moszkvában nyit még képviseletet a Telsey, termékei így egész Európában elérhetővé válnak.

Az új részleg Magyarországon piacvezető szerepet kíván betölteni az IPTV technológiák területén és jelentős rész megszerzésére törekszik az otthoni és kisirodai hálózatok eszközök forgalmából is.  Az év végére a cégnél egymillió dolláros bevételt remélnek a magyar piacon.

Szuszkó László, a régió magyar központjának kinevezett vezetője szerint, a vállalat a térség piacán elsőként internet-szolgáltatói portfoliójával jelentkezik, ezt követi később a vállalati hálózati eszközök értékesítése.  Rövid időn belül piacvezetővé kívánnak válni az IPTV szolgáltatásokhoz nélkülözhetetlen set-top box terméksorral,  középtávon pedig az otthoni és kisirodai hálózatok eszközeinek eladásából is jelentős részesedést kívánnak megszerezni. 

Mindezen törekvéseket segíti, hogy a kínált Telsey eszközöket kifejezetten a Triple Play alkalmazásokhoz fejlesztették,  kezelhetőségük, szolgáltatásaik kiemelkedik a nem cél-fejlesztésű termékekhez képest.

A Telsey idehaza az Ingram Micro, valamint a Young disztributor cégekkel áll kapcsolatban, korábbról ügyfele az internetszolgáltató TVnet, melynek hálózatában termékei hazai referenciaként szolgálnak. Közös terveikben a  TVnet számára kialakított egyedi kivitelű set-top-boxok gyártása is szerepel.

Minél több hazai szolgáltatót kívánnak ellátni, ezért az összeset megkeresik kínálatukkal, elsősorban TriplePlay termékekkel. Ezt a vonalat, s az  internetszolgáltatói termékkínálatot kívánják tovább erősíteni, kiegészítve más ADSL és Ethernet megoldásokkal.  Szimmetrikus DSL megoldásokban egyenlőre nem gondolkodnak.

Az olasz anyacéget  1993-ban alapították,  2006-ban 115 millió dollár árbevételt produkált, éves bevételének átlagosan 12-50 százalékát fordítja beruházásra, technológiai-, illetve termékfejlesztésre. A következő évre kétszámjegyű dollár-milliós bevételre számítanak.

A Telsey világelső az Access Gateway, IP-Video Station és Home Networking megoldásokban, egyszerű és hatékony hozzáférést biztosítva a szélessávú multimédiás kommunikációs szolgáltatásokhoz otthon és az irodában egyaránt. A cég működésének kezdetétől szállít a telekommunikációs eszközök gyártói igényére szabott megoldásokat.

A Trevisoban dolgozó nagyszámú Telsey fejlesztőmérnök a Padovai Egyetemről kerül ki, a gyártás Udineben zajlik, nagyobb projektek igényeihez taiwani gyártók dolgoznak be.

Ítelítő a terméksorból:

Access gatewaxs,  Home Networking Solutions,  Mediaconverters & Switchers, Multimedia Video Stations,  SpryAssets.

http://www.telsey.com/

Harmat Lajos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük