2015. február 26 – március 1. között ismét várja a PORT.hu Bringaexpo az idei modellújdonságok iránt érdeklődőket és az egész napos programot kereső családokat is.

 

2015. február 26 – március 1. között ismét várja a PORT.hu Bringaexpo az idei modellújdonságok iránt érdeklődőket és az egész napos programot kereső családokat is.

 

70 kiállító és 120 kerékpáros márka mintegy 10.000 négyzetméreten mutatja be a 2015-ös újdonságokat a Hungexpo G pavilonjában, naponta 10-18 óra között. A kiállítás külföldi díszvendége Ausztria, ahonnan nyolc régió érkezik a kerékpáros programkínálatuk bemutatására.

 

A termékeket nem csak megnézni, de egy részüket kipróbálni is ki lehet a Bringaexpo tesztpályáján és az ún. pumpa pályán. Különleges versenyzésre ad lehetőséget a Csepel színpadon a sprint futam is, ahol egymás ellen tekerhetnek a vállalkozó kedvűek 500 méteres távokon.

 

Az ingyenes Shimano KRESZ Parkban felkészült pedagógusok és közlekedési szakemberek segítségével ismerkedhetnek meg a gyerekek a biztonságos kerékpáros közlekedés alapjaival, a tekerések között pihenőként pedig a Bóbita gyerekszigeten játszhatnak.

 

A színpadi programok között szerepel hazánk legjobb triálosának, Hegedűs Lászlónak lélegzetelállító showja, ezen kívül a hátraszaltókat is felvonultató dirt jump produkció és művészi kerékpár verseny is, valamint beszélgetések híres hazai bringásokkal és több hazai kerékpárcsapat hivatalos csapatbemutatója.

 

A kerékpárral érkezőket az ingyenes és őrzött MOL kerékpártároló fogadja a Hungexpo I-es számú főkapujánál. A kedvezményes, elővételes jegyvásárlás már elérhető az expo oldalán. A jegy a párhuzamosan zajló Utazás kiállításra is érvényes.

 

2015. február 26 – március 1.

PORT.hu Bringaexpo

Hungexpo G pavilon

 

www.bringa.hu/expo

www.facebook.com/bringaexpo

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük