2022.július.02. szombat.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Teltházas kiállítással jön a 2015-ös PORT.hu Bringaexpo

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/88533"><img class="image image-preview" src="/files/images/bringa_0.preview.jpg" border="0" width="469" height="267" /></a></span>2015. február 26 - március 1. között ismét várja a PORT.hu Bringaexpo az idei modellújdonságok iránt érdeklődőket és az egész napos programot kereső családokat is. <p> 

bringa 0.preview2015. február 26 – március 1. között ismét várja a PORT.hu Bringaexpo az idei modellújdonságok iránt érdeklődőket és az egész napos programot kereső családokat is.

 

bringa 0.preview2015. február 26 – március 1. között ismét várja a PORT.hu Bringaexpo az idei modellújdonságok iránt érdeklődőket és az egész napos programot kereső családokat is.

 

70 kiállító és 120 kerékpáros márka mintegy 10.000 négyzetméreten mutatja be a 2015-ös újdonságokat a Hungexpo G pavilonjában, naponta 10-18 óra között. A kiállítás külföldi díszvendége Ausztria, ahonnan nyolc régió érkezik a kerékpáros programkínálatuk bemutatására.

 

A termékeket nem csak megnézni, de egy részüket kipróbálni is ki lehet a Bringaexpo tesztpályáján és az ún. pumpa pályán. Különleges versenyzésre ad lehetőséget a Csepel színpadon a sprint futam is, ahol egymás ellen tekerhetnek a vállalkozó kedvűek 500 méteres távokon.

 

Az ingyenes Shimano KRESZ Parkban felkészült pedagógusok és közlekedési szakemberek segítségével ismerkedhetnek meg a gyerekek a biztonságos kerékpáros közlekedés alapjaival, a tekerések között pihenőként pedig a Bóbita gyerekszigeten játszhatnak.

 

A színpadi programok között szerepel hazánk legjobb triálosának, Hegedűs Lászlónak lélegzetelállító showja, ezen kívül a hátraszaltókat is felvonultató dirt jump produkció és művészi kerékpár verseny is, valamint beszélgetések híres hazai bringásokkal és több hazai kerékpárcsapat hivatalos csapatbemutatója.

 

A kerékpárral érkezőket az ingyenes és őrzött MOL kerékpártároló fogadja a Hungexpo I-es számú főkapujánál. A kedvezményes, elővételes jegyvásárlás már elérhető az expo oldalán. A jegy a párhuzamosan zajló Utazás kiállításra is érvényes.

 

2015. február 26 – március 1.

PORT.hu Bringaexpo

Hungexpo G pavilon

 

www.bringa.hu/expo

www.facebook.com/bringaexpo

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.