2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

TESCO nyílt Monoron

3 perc olvasás
<p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/30091"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/TescoLogo.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.tesco.hu" title="www.tesco.hu" width="100" height="100" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.tesco.hu/">www.tesco.hu</a> </strong></span></span>2009 november 13-tól várja a vásárlókat a Tesco hipermarket-lánc legújabb tagja Monoron. Az új, 3000 négyzetméteres komplexum november 13-ától a hét minden napján, reggel hat és este tíz óra közötti nyitva tartással várja a vásárlókat.<br /><td valign="top"> </td>  <img class=" size-full wp-image-1110" src="https://euroastra.hu/wp-content/uploads/2007/07/spacer.gif" border="0" width="15" height="15" />

 www.tesco.huwww.tesco.hu 2009 november 13-tól várja a vásárlókat a Tesco hipermarket-lánc legújabb tagja Monoron. Az új, 3000 négyzetméteres komplexum november 13-ától a hét minden napján, reggel hat és este tíz óra közötti nyitva tartással várja a vásárlókat.

 

  spacer

 www.tesco.huwww.tesco.hu 2009 november 13-tól várja a vásárlókat a Tesco hipermarket-lánc legújabb tagja Monoron. Az új, 3000 négyzetméteres komplexum november 13-ától a hét minden napján, reggel hat és este tíz óra közötti nyitva tartással várja a vásárlókat.

 

  spacer
    Az új monori Tesco hipermarket a 4-es főút mellett található. Az autóval érkezők számára a 3000 négyzetméteres komplexum mellett egy 250 férőhelyes parkoló került kialakításra. A gyalogosan érkező vásárlók számára új, ingyenes buszjáratot indít a Tesco. A buszok minden nap kora reggeltől késő estig közlekednek körjáratban az áruház és a városközpont között.

    Az áruház kínálatában hozzávetőlegesen húszezer különböző termék található, mint például a kedvelt saját márkás termékek (Tesco Value és Tesco Színes), valamint a tavasszal bevezetett Light Choices termékcsalád is, amely az egészséges életmód követői számára készült. Ezen kívül elérhető a Családi Márkák névre keresztelt termékcsalád, amely az árérzékeny, ám kiváló minőségre vágyó vásárlók számára kínál alternatívát. A Tesco kedvelt ruházati márkái, a Cherokee és az F&F, valamint az F&F Blue divatos, téli darabjai a megszokott kedvező ár-érték aránnyal várják a vásárlókat. A monori hipermarket a Tescótól megszokott minőséggel és széles választékkal, valamint további nyitási akciókkal várja a vásárlókat a hét minden napján.

    A TESCO-GLOBAL Zrt. valamennyi áruháza esetében igyekszik a környezetbarát technológiák alkalmazására, így természetesen a monori Tesco is az áruházlánc környezettudatos tervezési és kivitelezési koncepciójának példája. Számos energiatakarékos és környezetbarát megoldás került beépítésre, mint például a levegő minőségét a mindenkori igény alapján szabályozó rendszerek, valamint hő-visszanyerő berendezések, mint a kereskedelmi hűtés hőjének visszanyerése a használati meleg víz előállítása céljából és a hidrobank-rendszer, továbbá a kereskedelmi hűtés során alkalmazott megoldások, mint például a fagyasztóbútorok lefedése üvegtetővel vagy a korszerű világítás-technika.

    A vásárlók olyan kézzelfogható környezetbarát megoldásokkal találkozhatnak itt, mint a száz százalékban lebomló, eldobható bevásárlótáska, a visszaváltható ún. örökzöld táska, illetve a hosszantartó bevásárlótáskák kínálata.

    Az új áruház több mint 110 embernek ad közvetlenül munkát, a Tesco Üzletsoron található kisboltok alkalmazottai pedig tovább növelik ezt a számot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.