2022.05.17.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

TÉVÉSZOLGÁLTATÁS MINDEN KÉPERNYŐN, EGYEDÜLÁLLÓAN A TELEKOMTÓL

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/80004"><img class="image image-_original" src="/files/images/DSC08212.JPG" border="0" width="460" height="306" /></a></span>Telekom TV: hazánkban bárhol, mostantól többféle eszközön, laptopon, táblagépen és okostelefonon is. TV GO kínálata:16 tévécsatorna élő adása és Videotéka-szolgáltatás.Tévéműsor az interneten: Telekom TV-előfizetők számára exkluzív jelleggel, külön díj fizetése nélkül. <p> 

Telekom TV: hazánkban bárhol, mostantól többféle eszközön, laptopon, táblagépen és okostelefonon is. TV GO kínálata:16 tévécsatorna élő adása és Videotéka-szolgáltatás.Tévéműsor az interneten: Telekom TV-előfizetők számára exkluzív jelleggel, külön díj fizetése nélkül.

 

Telekom TV: hazánkban bárhol, mostantól többféle eszközön, laptopon, táblagépen és okostelefonon is. TV GO kínálata:16 tévécsatorna élő adása és Videotéka-szolgáltatás.Tévéműsor az interneten: Telekom TV-előfizetők számára exkluzív jelleggel, külön díj fizetése nélkül.

 

Magyarország egyik távközlési szolgáltatója hazánkban elsőként hozza el a „többképernyős" tévézés élményét.  A szolgáltatás platformját biztosító Huawei Technologies vállalattal történő együttműködés eredményeként a Telekom TV előfizetői elsőként próbálhatják ki teljeskörűen a TV GO-t.  A szolgáltatás segítségével nyomon követhetik a tévéműsort az országban bárhol, mostantól többféle eszközön: tableten, laptopon és okostelefonon is – ráadásul mindezt külön díj fizetése nélkül! Természetesen amennyiben mobilnetet használnak, az előfizetőt terheli még az adatforgalom díja illetve annak mennyisége, ami csökkenti a díjcsomagban foglalt kvőtáját. Egy meccs nagy felbontásban kb 1 GB adatforgalmat generál! Wifi használata esetén természetesen az adatforgalmi díj, illetve a kvóta csökkenése nem jelentkezik!

„Ma egy olyan a Telekom integrált szolgáltatói és hálózati képességeire építő szolgáltatást indíthatunk útjára széles kínálattal és valamennyi eszközön, képernyőn, amely megfelelő választ ad a változó tartalomfogyasztási igényekre. Elérkezett az idő és minden együtt áll ahhoz, hogy a TV GO szolgáltatás sikeressé váljon ügyfeleink körében" – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

A TV GO-n az élő televíziós adás követése mellett [origo] által szerkesztett, filmekkel kapcsolatos friss híreket, cikkeket, kritikákat is lehet olvasni. Természetesen azok is élvezhetik a TV GO szolgáltatás előnyeit, akik nem rendelkeznek Telekom TV-előfizetéssel: bár számukra az élő tévéadás megtekintése még nem elérhető, regisztrációt követően a Videotéka kínálatából lehetőségük nyílik esetileg kölcsönözhető tartalmakat, filmeket, koncerteket, sorozatokat nézni a feltüntetett díj ellenében.

A TV GO-n már kezdetben is 16 csatorna (ATV, HírTV, M1, M2, Duna, Duna World, MTV Europe, LifeNetwork, Ozone Network, Sport1, Story4, Story5, TV2, RTL Klub, Viasat3, Viasat6) műsorát lehet élőben követni, amely csatornakínálat a jövőben folyamatosan bővül. Különlegesség, hogy a TV GO-n a két legnagyobb hazai kereskedelmi televízió adását (RTL Klub, TV2) is követni lehet. A szolgáltatás segítségével a legnagyobb európai labdarúgó kupa (BL) május 24-i döntője, majd a nyári világbajnokság mérkőzései is élőben nézhető – bárhol és többféle eszközön.

A Telekom mindehhez most rendkívül kedvező tévéajánlatot kínál: az új Telekom TV-előfizetők számára minden Telekom TV-díjcsomag 1990 Ft havi díjon érhető el – az első 2 hónapban, 2 év hűségidővel.

A harmadik hónaptól érvényes havi díjak, további feltételek a www.telekom.hu oldalon találhatók.

 

 

A szolgáltatás a TV GO weboldalon, a Google Play-ről valamint később az AppStore-ból letölthető, okostelefonokra, táblagépekre telepíthető TV GO alkalmazással érhető el. A TV GO kizárólag belföldön vehető igénybe, használatához egyszeri regisztráció, folyamatos szélessávú internetkapcsolat – vezetékes-, mobilinternetes, vagy akár wifis hozzáférés – szükséges. A szolgáltatás használata adatforgalmat generál.

A TV-előfizetési ajánlat 2014. április 26-tól visszavonásig érvényes, új lakossági Telekom digitális TV-előfizetők részére, a Magyar Telekom e szolgáltatással lefedett területein műszaki felmérés

Foto:Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.