Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Nemzeti Sport Online Facebook-oldala, hiszen a kedvelőinek (lájkolóinak) száma meghaladta a 100 000-t.

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Nemzeti Sport Online Facebook-oldala, hiszen a kedvelőinek (lájkolóinak) száma meghaladta a 100 000-t.

A közösségi médiát használó sportfogyasztók körében is igen népszerű Magyarország leglátogatottabb és legkedveltebb sportportálja, a Nemzeti Sport Online. Az NSO – 2010 elején létrehozott – Facebook-oldala immár több mint 100 000 rajongót tudhat magáénak.

Az NSO Fb-oldalán a lájkok száma folyamatosan növekszik, ez bizonyítja, hogy a gazdag és minőségi tartalomszolgáltatás, illetve a közösségi aktivitások kedveltek a fogyasztók körében, és a Nemzeti Sport Online olvasóinak jó része fontosnak tartja, hogy a Facebookon is az NSO-közösséghez tartozzon.

A Nemzeti Sport Online Facebook oldalának lájkolói minden fontos eredményről és sporthírről értesülnek és azonnal meg is oszthatják gondolataikat a sportkedvelő társakkal.

A nagy mérföldkő átlépésére külön készült a szerkesztőségi stáb: Fb-képeslappal, speciális videoösszeállítással és játékkal köszönték meg a rengeteg lájkot.

Az NSO-t folyamatos marketing aktivitás jellemzi, nyereményjátékok várják a látogatókat egész évben, emellett elindult a Tipparéna nevű alkalmazás is – ahol a sportágak adott heti fordulóinak mérkőzéseire lehet tippelni heti nyereményekért-, mindez hozzásegítette az oldalt a százezres eredmény eléréséhez.

„Örömteli, hogy ennyien kedvelik a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalát, a százezres határ átlépését kísérő aktivitásainkról is pozitív visszajelzések érkeztek. Már szakmai berkekben is felfigyeltek a remek eredményekre, a májusi SuperSocial konferencián meghívott előadóként mutathattam be az oldalt, amelyet a napi 15-20 poszt ellenére sem hide-olnak a követők, mert értékes tartalmat kapnak" – mondta Sz. Nagy Tamás, a Nemzeti Sport főszerkesztő-helyettese, az NSO felelős szerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük