2022.október.03. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

TomTom magyarul

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/23273"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/tomtom_0.thumbnail.jpg" border="0" alt=" " title=" " width="100" height="63" /></a></span>A TomTom, a világ egyik nálunk is ismert  navigációs megoldások szolgáltatója a2009 február 16-án bejelentette, hogy a cég hivatalos weboldala, a <a href="http://www.tomtom.com/">http://www.tomtom.com/</a> immár magyar nyelven is elérhető. <p>

  A TomTom, a világ egyik nálunk is ismert  navigációs megoldások szolgáltatója a2009 február 16-án bejelentette, hogy a cég hivatalos weboldala, a http://www.tomtom.com/ immár magyar nyelven is elérhető.

  A TomTom, a világ egyik nálunk is ismert  navigációs megoldások szolgáltatója a2009 február 16-án bejelentette, hogy a cég hivatalos weboldala, a http://www.tomtom.com/ immár magyar nyelven is elérhető.

 

A felhasználók a főoldalon, az ország kiválasztása után, megtalálják az összes, számukra fontos termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos információt, valamint a hazai piacon elérhető kiegészítőkre vonatkozó információkat is. Ezen felül, a TomTom honlapja a legfrissebb TomTommal kapcsolatos hírekkel szolgálja látogatóit, információt nyújt a Magyarországon elérhető értékesítési pontokról és választ ad a felhasználók által gyakran feltett kérdésekre is.

A felhasználók a TomTom honlapján keresztül ingyenesen letölthetik a TomTom HOME szoftvert, amely lehetővé teszi újabb kiadású programok frissítését és telepítését vagy akár újabb térképek és szolgáltatások vásárlását a már meglévő navigációs-készülékekre. Új hangok, autós ikonok, zenefájlok vagy fotók és további, kiegészítő tartalmak letöltésével a felhasználók könnyedén személyre szabhatják saját készülékeiket. A vadonatúj, magyar hang szintén ingyenesen hozzáférhető, amelynek köszönhetően a gépjárművezetők ezentúl még jobb hangutasításokat kaphatnak vezetés közben. Ezen felül, a felhasználók további tartalmakat is megoszthatnak egymással a TomTom HOME segítségével.

Támogatás

Fontos részét képzi a honlapnak a „Támogatás" oldal, amelyen a felhasználók több száz kérdésre és problémára kaphatnak azonnali választ és megoldást, legyen szó a TomTom által nyújtott termékekről, szolgáltatásokról vagy funkciókról. Amennyiben a felhasználók mégis olyan problémával találkoznának, amelyre nem találnak választ és megoldást az Online súgóban, a gyakran ismételt kérdéseket és problémákat tartalmazó listán, további segítségért folyamodhatnak e-mailben vagy telefonon, a terméktámogatási osztályhoz.

A termék- és szolgáltatástámogatás oldalon szintén hozzáférhetők a termékekre vonatkozó felhasználói kézikönyvek és szoftverfrissítések, valamint kideríthetjük, hogy mobiltelefonunk kompatibilissé tehető-e saját TomTom navigációs eszközünkkel. A „Szómagyarázat" link alatt a TomTom termékekkel, valamint a műholdas navigációval kapcsolatos valamennyi kifejezésre pontos magyarázatot kaphatunk.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.