Tudjuk, mit csinálsz vasárnaponként!

Az új összművészeti esemény sikerrel indult. Maguk a szervezők sem hiszik el, mennyi embert csábít a hetente megjelenő összművészeti agora. A Bálnában vasárnaponként rendezett Antik Placc egyelőre siker.

 

Az új összművészeti esemény sikerrel indult. Maguk a szervezők sem hiszik el, mennyi embert csábít a hetente megjelenő összművészeti agora. A Bálnában vasárnaponként rendezett Antik Placc egyelőre siker.

 

Az ötletgazdák szerint ez még csak a kezdet, mert elkötelezettek amellett, hogy az idelátogatók csak olyan alkotásokkal találkozzanak, amelyek a magas minőséget képviselik, akár antikvitásról, akár a kortárs kreatívok műveiről, lakberendezési ötletekről vagy újabb újabb restaurátor bemutatkozásáról legyen szó.

 

A Placc egy vásár, de az igazi varázsát az adja még, hogy közösségi térként is nagyszerűen funkcionál. Ha megpihennénk a vásárlás közben, mindig beszélgethetünk egy jót az eladókkal vagy a többi érdeklődővel, mialatt a Placc színpadon színvonalas akusztikus élőzene szól többször is a nap folyamán.

 

Amíg a szülők kincsekre vadásznak, addig a gyerekek sem unatkoznak: a Fabrika Műhely felügyelete alatt önállóan készített kézműves tárgyaikat adhatják el a játszópiacon.

 

Ekkora sikerre nem is gondoltunk. A kiállítók is mosolyogtak és a vendégek is élvezték – mondják a szervezők. A vasárnaponként visszalátogatók mellett felbukkanó új arcok jelzik, hogy az Antik Placcosok valamit nagyon eltaláltak. Pihenni sincs idejük: a cél a színvonal emelése, és úgy tűnik, ebben mindenki partner. A piactér ugyanis egyaránt kínál a kiforrott, régi értékek kedvelőinek egyedi darabokat, de utat mutat azoknak is, akik fogékonyak az új stílusokra. A hiánypótló eseményen szakértőktől leshetik el hétről hétre a művészeti vagy lakberendezési fortélyokat, amelyekkel máshol nem találkozni. Az Antik Placc hidat képez régi és új között, miközben minden vasárnap egyedi élményekkel gazdagítja a látogatóit.

 

November 2-án, vasárnap a vásár egyéb programjai:

 

A Placc bemutatója: Az Asztalom blog – Nemes Gergely Erika – Bútorfelújítást, bútorfestést vállalok antikolás bohém, vintage, lakberendezés

 

Gyerek kézműves foglalkozás a Fabrika Műhellyel.

 

Érdekesség: Sebestyén Zoltán Mucius művész eredeti egy darabos példányon, egy öreg írógépen: Vers helyben írva, személyre szabottan, töltőtollal aláírással és rajzzal.

 

A Placc zenei színpadán:

10:30 Roma Hungarikum

12:30 Cape Diem

14:30 Upor András

16:30 Duende

 

https://www.facebook.com/antikplacc

http://www.antik.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük