Randevú a Cirkuszban – novemberben minden szombat este cirkuszrevü a Fővárosi Nagycirkuszban!

Évtizedek óta nem volt igazi cirkuszrevü a Fővárosi Nagycirkuszban és a minőségi revü is ritkán található meg a budapesti programkínálatban. 

Évtizedek óta nem volt igazi cirkuszrevü a Fővárosi Nagycirkuszban és a minőségi revü is ritkán található meg a budapesti programkínálatban. 

A Fővárosi Nagycirkusz ezért egyedi előadásokkal gazdagítja műsorszolgáltatását: novemberben minden szombat este felejthetetlen szórakozást kínálnak, ahol ötvözik a cirkusz csodálatos világát, a látványos produkciókat és a zenés-táncos szórakoztató revü műfajt!

A Fővárosi Nagycirkusz célja, hogy ezekkel az előadásokkal azokat is megnyerje a cirkuszművészet ügyének, akik eddig a cirkuszra gyermek- esetleg csupán mint családi programra tekintettek.

 

A Városliget egyedülálló esti hangulatához csodálatosan illeszkedik a cirkuszi műfaj szépségeit a revü látványvilágával ötvöző műfaj. Ma már kevesen emlékeznek rá, hogy a Fővárosi Nagycirkusz legsikeresebb időszaka éppen arra a II. világháború előtti időszakra esett, amikor Fényes György igazgató műsora évente többszázezer pesti nézőt hódított meg a cirkuszi revü és varieté varázslatos világával.

 

A Randevú a Cirkuszban című cirkuszrevüben a Zéró Gravitáció (lásd: http://euroastra.hu/node/84403) világhírű cirkuszcsillagai és lélegzetelállító produkciói mellett igazi revü hangulatot teremtenek a Fővárosi Nagycirkusz revü tánckarának szemet gyönyörködtető fellépésével. Az előadásokon sztárvendégként fellép Peller Károly, az Operettszínház művésze, valamint Varga Viktor énekes „Randevú a cirkuszban" című új szerzeményével!

 

Randevú a cirkuszban előadások időpontjai:

november 1. 19 óra

november 8. 19 óra (sztárvendégek: Buch Tibor és Pintér Tibor)

november 15. 19 óra

november 22. 19 óra

november 29. 19 óra

 

www.fnc.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük