eco-v-3eco-v-3

Az LG Electronics (LG) 8 újgenerációs berendezést helyezett üzembe Klíma Akadémiáján 2,75 millió forint összértékben. Az új készülékek hatékonyabbak, csendesebbek, fejlett szűrési technikákat alkalmaznak és nem utolsó sorban modern és elegáns formatervezéssel rendelkeznek.

 

eco-v-3eco-v-3

Az LG Electronics (LG) 8 újgenerációs berendezést helyezett üzembe Klíma Akadémiáján 2,75 millió forint összértékben. Az új készülékek hatékonyabbak, csendesebbek, fejlett szűrési technikákat alkalmaznak és nem utolsó sorban modern és elegáns formatervezéssel rendelkeznek.

 

A frissen beszerelt berendezések között szerepel inverteres beltéri és kültéri egység, hőszivattyús inverteres split variálható multi klíma, légcsatornázható beltéri variálható multi klíma és hővisszanyerős szellőztető is. Az LG 2007 óta működő Klíma Akadémiáján ingyenes kurzusokon vehetnek részt a klímatechnikai vállalkozások szakemberei, épületgépész tervezők, építészek, beruházók, értékesítők, kereskedelmi szakemberek, valamint egyetemi és főiskolai hallgatók. A 8 új modell mind helyet kap az oktatásban, az általuk képviselt új technológiák a tananyag részét képezik majd.

 

A legfontosabb új készülékek:

Új LG Eco-V hővisszanyerős szellőztető rendszer

A Klíma Akadémia energiatakarékos szellőztetését az új Eco-V rendszerrel oldják meg a jövőben, amelynek 1000 m3/órás teljesítménye tökéletesen megfelel az Akadémia 30 fős befogadóképességének. A készülék központi távirányító berendezésről is vezérelhető és üzemállapota is nyomon követhető a számítógép képernyőjén. A befúvó és az elszívó ventilátor fordulatszáma egyaránt széles tartományban változtatható. Elsősorban a korszerű DC motornak köszönhetően a zajtényező érezhetően lecsökkent. Az új Eco-V készülék a minden beltéri egységhez univerzálisan alkalmazható új vezetékes távirányítóval szabályozható.

Új Multi Inverter kültéri és beltéri egységek

Az új, MU sorozat a második generációs Multi Inverter termékcsalád legújabb változata. A három beltéri egység csatlakoztatására alkalmas kültéri egység mérete, súlya, zajtényezője is kisebb az előző változaténál, emellett felszerelése és beüzemelése is egyszerűbb. Az MU sorozat számos új funkcióval gazdagodott, úgy mint digitális kijelző, konfigurálási lehetőség, egyszerűen elvégezhető szervizelés és beállítható szervizfunkciók, valamint az éjszakai csendes üzemmód. A második generáció műszaki újdonsága például, hogy a hűtőkörben az eddigi hőmérsékletérzékelők helyett nyomástávadót alkalmaz. Ez sokkal precízebb megoldást jelent, amelynek hála az LG garantálja  -18 C fokig a problémamentes hőszivattyús üzemelést.

A beltéri egységek közül a Klíma Akadémia egy ezüst színű új Art Cool modellel is gazdagodott. A Multi Inverter család legelegánsabb tagjának ventilátormotorja által kibocsátott zaj olyan elenyésző, hogy a háttérzaj miatt pontosan nem is mérhető, csak laboratóriumi körülmények között.

 

A 8 új modell az LG Klíma akadémiáján:

§        MU3M19.UE2: Inverteres kültéri variálható multi klíma

§        MS09AQ.NB0: Inverteres beltéri multi klíma

§        MS07AWV.NB0: hőszivattyús inverteres split variálható multi klíma

§        MS09SQ.NB0: hőszivattyús inverteres split variálható multi klíma

§        CV12.NE2: távirányítós mennyezeti/parapet inverteres split klíma

§        CB24.NH2: légcsatornázható beltéri variálható multi klíma

§        LZ-H1006BA2.ENWALEU: hővisszanyerős szellőztető

§        LZ-H0506BA2.ENWALEU: hővisszanyerős szellőztető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük