2022.október.07. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új bútorok az iskolában

2 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/42946"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Henkel%20sajtokozlemeny_illusztracio1.thumbnail.jpg" border="0" width="75" height="100" /></a></span>  <p>Iskolabútorok vásárlásával járult hozzá a Henkel Magyarország a tanévkezdéshez a váci Árpád Fejedelem Általános Iskolában. Az intézményt a nyáron felújították, és többek között egy új tantermet is kialakítottak a legkisebbeknek. </p><p> 

henkel%20sajtokozlemeny illusztracio1.thumbnail 

Iskolabútorok vásárlásával járult hozzá a Henkel Magyarország a tanévkezdéshez a váci Árpád Fejedelem Általános Iskolában. Az intézményt a nyáron felújították, és többek között egy új tantermet is kialakítottak a legkisebbeknek.

 

henkel%20sajtokozlemeny illusztracio1.thumbnail 

Iskolabútorok vásárlásával járult hozzá a Henkel Magyarország a tanévkezdéshez a váci Árpád Fejedelem Általános Iskolában. Az intézményt a nyáron felújították, és többek között egy új tantermet is kialakítottak a legkisebbeknek.

 

A bútorvásárlásra felajánlott 500 ezer forintból, az iskola az új osztályterembe vásárolt padokat, illetve egyéb berendezési tárgyakat. Ezen felül, a váci ragasztógyár a szállítás és az összeszerelés költségeit állta. Az Árpád Fejedelem Általános Iskolának nyújtott támogatásról a váci polgármesteri hivatal döntött, miután a Henkel felajánlotta társadalmi célra a félmillió forintos összeget a városnak.

a képen:: varga patrícia a henkel kommunikációs vezetője, garami ilona a  henkel váci gyárának vezetője, dr. bóth jános vác polgármestere, magyari  józsef a váci árpád fejedelem általános iskola igazgatójaA képen: Varga Patrícia a Henkel kommunikációs vezetője, Garami Ilona a Henkel váci gyárának vezetője, Dr. Bóth János Vác polgármestere, Magyari József a váci Árpád Fejedelem Általános Iskola igazgatójaVarga Patrícia, a Henkel Magyarország vállalati kommunikációs vezetője szerint fontos, hogy egy vállalat támogatási tevékenységében elsőbbséget kapjanak azok a települések, ahol a cég működik. A Henkel esetében ez így van, a vállalat rendszeresen segíti telephelyeinek városait a Henkel Smile (Henkel Mosoly) programon keresztül. A vállalat ezzel az ernyőnévvel foglalja össze a társadalmi felelősségvállalásával kapcsolatos, az alapvető üzleti tevékenységtől eltérő kezdeményezéseit.

A Henkel Magyarország Vácott az elmúlt években hozzájárult a kórház gyermekosztályának és a város gyermekkönyvtárának felszereléséhez. Tematikus iskolaprogramokon keresztül többször támogatott helyi iskolát is. Legutóbb – idén tavasszal – hordozható defibrillátort adományozott a cég Vác városnak. Az életmentő készülék egy helyi oktatási intézmény kollégiumában állt szolgálatba a város szívében.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.