Megnyílt a Restogabor Restaurant & Winebar – egy kifinomult, mégis családias hangulatú étterem, ahol a hagyományos ízek kedvelői és a gasztronómiai különlegességeket keresők egyaránt kedvükre válogathatnak az étlap ízletes fogásai közül. Kevesen gondolnánk, hogy alig tíz percre a város zajától, a zsúfolt éttermektől és a parkolóhelyekért folyó reménytelen küzdelemtől egy különleges, nyugodt hangulatú, ugyanakkor a belvárosi éttermek színvonalával vetekedő, kifinomult étteremben hódolhatunk a gasztronómiai élvezeteknek. A Restogabor étterem ezt kínálja vendégeinek.

 

Megnyílt a Restogabor Restaurant & Winebar – egy kifinomult, mégis családias hangulatú étterem, ahol a hagyományos ízek kedvelői és a gasztronómiai különlegességeket keresők egyaránt kedvükre válogathatnak az étlap ízletes fogásai közül. Kevesen gondolnánk, hogy alig tíz percre a város zajától, a zsúfolt éttermektől és a parkolóhelyekért folyó reménytelen küzdelemtől egy különleges, nyugodt hangulatú, ugyanakkor a belvárosi éttermek színvonalával vetekedő, kifinomult étteremben hódolhatunk a gasztronómiai élvezeteknek. A Restogabor étterem ezt kínálja vendégeinek.

A belvárost elhagyva, alig tízpercnyi autózás után csend, nyugalom, zöld környezet, madárcsicsergés és friss levegő fogadja az ide látogatókat. Ebben a miliőben helyezkedik el a Restogabor Restaurant & Winebar, mely nemcsak a környéken található mintegy tizenötezer háztartásnak nyújt remek alternatívát családi ebédek, vacsorák megoldására; de tökéletes helyszínül szolgál üzleti ebédek, romantikus vacsorák, találkozók megrendezéséhez is. Aki szeretne egy kicsit elvonulni a belvárosi forgatagtól, térjen be ide, és válogasson kedvére az ízletes fogások közül.

A klasszikus borjúból készült bécsi szeletA klasszikus borjúból készült bécsi szeletAz étterem berendezésének finom, természetes színei, a virágzó növények és a meghitt hangulat egy pillanat alatt mindenkit magával ragad. A házi ízek kedvelői számára a gazdag húsleves, az eredeti recept alapján készült borjú bécsi, vagy a házi szilvásrétes jelentheti a legnagyobb vonzerőt; míg a különlegességeket kedvelők bizonyára örömmel kóstolják meg a ropogós királyrákkal tálalt medvehagyma krémlevest, a citrombors-kéregben sült, fokhagymás csalánágyon tálalt lazacsteaket, vagy az epres sushit. És ez csak néhány ízletes fogás az étterem gazdag kínálatából!

A magyar mangalica is asztalra kerülA magyar mangalica is asztalra kerülAz étterem tulajdonosa, Sédi Gábor ezt megelőzően szakácsként tevékenykedett. A korábban megszerzett szakértelmét a különleges alapanyagok felkutatásával párosítja. Az ételekhez szükséges nyersanyagok egy részét így sikerül közvetlenül termelőktől beszerezni.

A Restogabor Restaurant & Winebar valódi családbarát étterem. Ezt mutatja saját készítésű bébiételeik széles választéka, valamint az a tény is, hogy hétvégén a 10 éves kor alatti gyermekek ingyen fogyaszthatnak az étterem kínálatából.

Itt MÉG van magyar libamáj...Itt MÉG van magyar libamáj…Azok számára, akik nem tudnak ellenállni a gasztronómiai különlegességek csábításának, vagy akiket tűzbe hoz az utánozhatatlan magyar konyha jellegzetes ízvilága, egy meghitt hangulatú, romantikus vacsorára vágynak, esetleg egy kellemes családi ebédet szeretnének elkölteni valahol, a Restogabor Restaurant & Winebar jó választás lehet.

Restogabor Restaurant & Winebar

1112 Budapest, Tippán utca 2.

http://www.restogabor.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük