2022.november.29. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új keresõk a Neten ? cél a speciális magyar igények kiszolgálása

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/3648"><img class="image thumbnail" src="/files/images/miner.thumbnail.jpg" border="0" alt="www.miner.hu" title="www.miner.hu" width="100" height="31" /></a></span> <p>A <a href="http://www.miner.hu/">http://www.miner.hu/</a>  keresõportál fejlesztõje, a Wish Internet Consulting a élesben elindította elindította videókeresõ szolgáltatását a <a href="http://video.miner.hu/">http://video.miner.hu/</a>  címen. </p><p>

 www.miner.hu

A http://www.miner.hu/  keresõportál fejlesztõje, a Wish Internet Consulting a élesben elindította elindította videókeresõ szolgáltatását a http://video.miner.hu/  címen.

 www.miner.hu

A http://www.miner.hu/  keresõportál fejlesztõje, a Wish Internet Consulting a élesben elindította elindította videókeresõ szolgáltatását a http://video.miner.hu/  címen.

A keresõ a jelentõsebb hazai videómegosztók videói, és a legnépszerûbb ilyen szolgáltatás, a YouTube videói között keres, jellemzõen a magyar közönséget leginkább érdeklõ videókra koncentrálva. Jelenleg közel 300.000 videót ismer, a videómegosztó oldalak friss anyagai folyamatosan kerülnek be a rendszerbe.

A http://www.miner.hu/  tavaly augusztusban indult, elsõként blogkeresõ szolgáltatásként a felhasználók elé lépve. Ezen a téren a legszélesebb kínálattal rendelkezik, jelenleg 130.000 magyar nyelvû blogot ismer, és 3.500.000-nél több blogbejegyzésben keres. A blogkeresés köré számos szolgáltatást alakítottak ki, mint például az igen sikeres gasztroblog keresõt (gasztro.miner.hu), a webfejlesztés (web.miner.hu), online marketing (marketing.miner.hu) témájú szûkített blogkeresõket, vagy az aktuális témákat figyelõ Trends szolgáltatásukat (miner.hu/trends).

A blogkeresés mellett fotó (foto.miner.hu) és twitter (turul.miner.hu) kersõ lehetõséggel is rendelkeznek. Céljuk a hazai vertikális keresõpiacon további speciális keresõk üzembe állítása, melyek segítségével az ismert keresõmotorokhoz képest jóval széleskörûbb, teljesebb találatokat tudnak kínálni felhasználóik felé, és szolgáltatásaik további fejlesztése ebben az irányban

 Szolgáltatásuk, mely a http://www.tango.hu/  blogkeresõ motorját is adja, napi 18.000 feletti keresést szolgál ki különbözõ csatornákon. Fejlesztési modelljük a Web 2.0 szolgáltatásokra jellemzõ release early – release often filozófiát követi, hetente, két hetente jelentkeznek kisebb-nagyobb új funkciókkal, melyek folyamatosan fejlõdnek, alakulnak a visszajelzések alapján.

A felhasználókkal történõ kommunikációra, a friss fejlesztéseink közzétételére hozták létre blogjukat, a http://blog.miner.hu/  címen. A blog RSS feedjére érdemes lehet feliratkozni az érdeklõdõknek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.