Complex Épitésügyi kisjogtárComplex Épitésügyi kisjogtár

A nemrégiben indított KisJogtár sorozat újabb tagjait jelenteti meg Magyarország legismertebb jogi kiadója, a CompLex, a holland Wolters Kluwer Csoport tagja.

 

 Complex Épitésügyi kisjogtárComplex Épitésügyi kisjogtár

A nemrégiben indított KisJogtár sorozat újabb tagjait jelenteti meg Magyarország legismertebb jogi kiadója, a CompLex, a holland Wolters Kluwer Csoport tagja.

 

A KisJogtár családnéven futó kiadványok egy-egy szakmai területrõl adnak átfogó tájékoztatást. A szerkesztõség a kereskedelem után az agráriumot és az építõipart vette górcsõ alá.

KisJogtár sorozatának újabb két kiadványát jelentette meg a CompLex Kiadó – a szerkesztõség a kereskedelem után az agráriumot és az építõipart vette górcsõ alá. A cd-ken nemcsak a vonatkozó jogi, hanem az ágazatokat érintõ további fontos adatbázisokat, ismerettárakat is összefoglalták a szakértõk.

Egy-egy korong az adott iparág TOP 1000 vállalkozásának cégadatait (tevékenységi kör, jegyzett tõke, cégjegyzésre jogosultak adatai, mérlegadatok stb.), valamint iratmintákat és bírósági döntéseket is tartalmaz. A keresést minden kiadványban egy egyszerû, internetböngészõ jellegû felület segíti.

 Agrártámogatási KisJogtárAgrártámogatási KisJogtárAz Agártámogatási Kisjogtár az agrár- és vidékfejlesztési támogatások igényléséhez nyújt hathatós segítséget, tartalmazza a támogatások szabályait és az intézményi hátteret. A növénytermesztéssel, állattenyésztéssel, agrár-környezetvédelemmel, a termõföld tulajdonával és használatával, megújuló természeti erõforrásokkal, valamint földméréssel és térképészettel, valamint ingatlan-nyilvántartással kapcsolatos jogi- és céginformáció itt is kiegészül iratmintákkal és egyéb szakanyagokkal.

Az Építésügyi KisJogtár az építéssel, tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozó cégeknek, egyéni vállalkozóknak készült, a mindennapi munkát megkönnyítõ gyûjtemény. A több száz építésügyi jogszabály, a versenyjog, fogyasztóvédelem és az Európai Unió joganyagai mellett a nemzeti fejlesztés programjai, az oktatás, képzés joganyagaival egészül ki. A tervezõi és szakértõi jogosultsági vizsga szabályai és a követelményben említett joganyagok is megtalálhatók a korongon.

A CD-k tartalmi összeállítása eltér a Kiadó gondozásában eddig megszokottól, hiszen a témaspecifikus szerkesztési elvet megvalósítva, különbözõ típusú adatbázisok találhatóak meg rajtuk. Így egy-egy korong a szorosan vett jogi anyag mellett az adott ágazat TOP 1000 vállalkozásának cégadatait (tevékenységi kör, jegyzett tõke, cégjegyzésre jogosultak adatai, mérlegadatok stb.), iratmintákat, és bírósági döntéseket is tartalmaz.

A CompLex Kiadó Kft. Magyarország legnagyobb jogi és adóügyi kiadója. Elektronikus és papír alapú kiadványai, szolgáltatásai mind jogi mind adózási területen piacvezetõk. Legismertebb közülük a CompLex Jogtár és ennek bõvített verziója a CompLex Jogtár Plusz, amelyek 14 éve nélkülözhetetlen munkaeszközt jelentenek a jogi szférában dolgozóknak. A holland Wolters Kluwer csoport tagjaként a CompLex Kiadó nagyon fontosnak tartja, hogy nemzetközi színvonalat nyújtva feleljen meg a magyarországi piac követelményeinek, összetett megoldásokat szolgáltasson a szakemberek számára. A Wolters Kluwer egy vezetõ kiadó és információ-szolgáltató cég, amely 2006-ban mintegy 3,4 milliárd euró árbevétellel büszkélkedhetett, és világszerte 18 450 munkavállalót foglalkoztat.

www.complex.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük