2023.szeptember.25. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új kommunikációs ügynökség a magyar piacon

4 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/21993"><img class="image thumbnail" src="/files/images/fp.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="60" /></a></span>Front Page Communications hazai és nemzetközi vállalatok stratégiai kommunikációs tanácsadására fókuszál: a tervezéstől a megvalósításig látja el az ügyfelek kommunikációs feladatait. Célja, hogy ügyfeleit hosszútávon pozícionálja, és a megfelelő üzeneteket alkalmazva, akár napi szinten jelenjenek meg a médiában a kitűzött kommunikációs célok, üzenetek. </p><p>

fp.thumbnailFront Page Communications hazai és nemzetközi vállalatok stratégiai kommunikációs tanácsadására fókuszál: a tervezéstől a megvalósításig látja el az ügyfelek kommunikációs feladatait. Célja, hogy ügyfeleit hosszútávon pozícionálja, és a megfelelő üzeneteket alkalmazva, akár napi szinten jelenjenek meg a médiában a kitűzött kommunikációs célok, üzenetek.

fp.thumbnailFront Page Communications hazai és nemzetközi vállalatok stratégiai kommunikációs tanácsadására fókuszál: a tervezéstől a megvalósításig látja el az ügyfelek kommunikációs feladatait. Célja, hogy ügyfeleit hosszútávon pozícionálja, és a megfelelő üzeneteket alkalmazva, akár napi szinten jelenjenek meg a médiában a kitűzött kommunikációs célok, üzenetek.

A gazdasági válság, R. Kovács Dániel a Front Page Communications ügyvezetője és alapítója szerint, sok vállalat szemében felértékelheti a PR szerepét, ugyanis sokan csak a cégükkel kapcsolatos rossz hírek megjelenésekor kezdik felfedezni a folyamatos kommunikáció jelentőségét. Ezért a Front Page vezetője úgy látja, hogy miközben a marketing költségek tekintetében akár jelentős megszorítások is lehetnek 2009-ben, a PR terültén nem feltétlenül várhatóak komolyabb megszorítások. Sőt, olyan cégeknél, ahol eddig a sajtókommunikációval egyáltalán nem, vagy csak korlátozottan foglalkoztak, ott újabb megbízások jelenhetnek meg a piacon. A kommunikációs szakember szerint, éppen ezért ma is van létjogosultsága új tanácsadó cégek piacra lépésének, főleg akkor, ha ott komoly tudásbázis és sajtó, illetve ügynökségi tapasztalatok is rendelkezésre állnak.

A Front Page Communications szolgáltatásai közé tartozik többek között vállalatok kommunikációs auditálása, kommunikációs stratégiájuk megtervezése és annak megvalósítása, a sajtókapcsolatok ápolása, válságkommunikációs tanácsadás, vállalatfelvásárlások és tőzsdei bevezetések (M&A, IPO) kommunikációja, valamint kommunikációs tréningek tartása.

A Front Page Communications alapítói
R. Kovács Dániel (1979), a Front Page Communications ügyvezetője 2001-2004 között a Figyelő című üzleti hetilap újságírója, az INFO Rádió Befektető című magazinjának szerkesztője, valamint a Forintos Percek (ma milliók Reggelire) című rádióműsor társ-műsorvezetője volt. 2003-ban a közönség és a szakmai zsűri döntése alapján elnyerte „Az év újságírója – Tőzsdei Legek" Díjat. Ezután csatlakozott a Privy Council Communications ügynökséghez előbb ügyfélkapcsolati igazgatói, majd vezető tanácsadói pozícióba. Munkája során széleskörű kommunikációs tanácsadói tapasztalatra tett szert az ingatlan-, élelmiszeripar, pénzügyi szolgáltatói-, és egyéb szolgáltatói piacokon.

Olyan hazai, és nemzetközi nagyvállalatok kommunikációjának kialakításában és szervezésében vett részt, mint például az Állami Nyomda Nyrt., a Budapesti Értéktőzsde, a Concorde Alapkezelő, az Erste Befektetési Zrt., a Globus (CECAB Group), a GraphiSoft Park, a KBC Securities és KBC Equitas, a Magyar Fejlesztési Bank, a Magyar Telekom Nyrt., a Mazars Metrum, az Excelsior Budapest Spa, a Rába Nyrt., és a Rákóczi Liget.

Kárpáti Iván (1978), a Front Page Communications másik alapítója és sajtókapcsolati igazgatója a szerkesztőségek világából érkezett. Dolgozott a közszolgálati és egy országos kereskedelmi televíziónál, rádióknál és egy online magazinnál. Jól ismeri a hírek világát, a kidolgozott kommunikációs stratégiával összhangban segít az ügyfeleknek kiválasztani azokat az ügyeket, amelyeket médiaképessé formálva napirenden tart a kommunikációs tanácsadó cég.

Kárpáti Iván évek óta vesz részt kommunikációs tréningek tervezésében és lebonyolításában, így készen áll arra, hogy egy médiaszereplés esetén megtalálja a leginkább testreszabott felkészítési módot. A tréningek során rendszeresen együttműködik ismert és szintén tapasztalt médiaszereplőkkel, akik igény szerint részt vesznek a nyilvánosság előtti szereplésekre való felkészítésekben, és azok elemzésében.

http://www.frontpagemedia.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.