www.radiocafe.huwww.radiocafe.hu

Január 3-tól több új műsorral is találkozhatnak a hallgatók az Est Media Group (EMG) portfoliójába tartozó radiocafé adásában.

 www.radiocafe.huwww.radiocafe.hu

Január 3-tól több új műsorral is találkozhatnak a hallgatók az Est Media Group (EMG) portfoliójába tartozó radiocafé adásában.

A hétvége meghatározó műsora lesz az új esztendőben A hét mesterlövésze. Puzsér Róbert új műsora a hazai és külföldi DVD-piacra fókuszál. A műsorvezető nem elsősorban a legfrissebb megjelenésekre fektet majd nagy hangsúlyt, hanem inkább a „klasszikusokat", mindannyiunk kedvenc kultfilmjeit szeretné elemezni vendégeivel minden szombaton és vasárnap, du. 3 és 5 óra között.

2009 a környezetvédelem éve a radiocafé 98.6-on. A témára már eddig is jelentős hangsúlyt fektető rádió új magazinja Újvilág címmel, hétfő esténként 7-től 8 óráig kerül adásba. Rutai Gábor egy teljesen új szemszögből és stílusban közelít a témához – és a hallgatókhoz.

Egyre népszerűbb Magyarországon a lósport. Ezt a tendenciát látva indul el a Pegazus, a lovasok lapja és Szebényi Dániel műsora, a Lovak és kutyák, mely csütörtökönként de. fél 10-től 10 óráig, heti rotációban vizsgálja és mutatja be a hazai lovasélet illetve a kutyások világát.

Az utóbbi években ugrásszerűen nőtt a póker iránti érdeklődés Magyarországon. A radiocafé 98.6 és a pokerakademia.com együttműködésében a rádiós piacon elsőként indít interaktív pókermagazint. A kedd esténként 8 és 9 óra között jelentkező Kettes pár műsorvezetői Tüske Ferenc mellett a hazai pókerélet ismert alakjai lesznek.

Angol humorban sem lesz hiány 2009-ben a radiocafén. Alan Wilkinson és Howard Cohen minden csütörtökön este 10 órától éjfélig szórakoztatja a hallgatókat Stockholm Syndrome című, angol nyelvű kvízműsorában.

Zsuffa Péter hetente kétszer is hallható lesz a 98.6-os frekvencián. A hazai jazzrádiózás talán legszórakoztatóbb alakja vasárnap este 10-től éjfélig Rittgasser Istvánnal közösen készíti a Starsky és Hát Jazz Klubot, míg szerda éjféltől csütörtök hajnali 2 óráig a Zsuffa Péter Jazz Klub összeállítása lesz hallható.

DJ Marvin és Cyborg Templar neve ismerősen cseng a fiatalok által kedvelt szórakozóhelyek közönsége számára. A radiocafé 98.6 két közismert dj-je jelenti a garanciát arra, hogy a Long Track című mixműsor péntek éjféltől szombat hajnali 1-ig sokakat fog a rádiókészülékek előtt tartani.

A már megszokott műsorok közül új időpontban jelentkezik januártól a Soul School (vasárnap du. 1-től 2 óráig), az Ingatlanadó (szerda este 7-től 8 óráig), a Gasztrománia (szombat de. 11-től délig), a Granturizmó! (kedd este 9-től 10 óráig) és a Jazzpresszó (csütörtökönként hajnali 2-től reggel 6 óráig).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük