2022.június.26. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új, nagy teljesítményű, széles formátumú plotter a Ricohtól – AficioTMSP W2470

3 perc olvasás
  <span class="inline left"><a href="/node/11541"><img class="image thumbnail" src="/files/images/ricoh_spw2470_left.thumbnail.jpg" border="0" alt="RICOH spw2470" title="RICOH spw2470" width="100" height="83" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>RICOH spw2470</strong></span></span>A Ricoh az elmúlt időszakban az európai széles formátumú nyomtatási piac közel harmadát szerezte meg, és ezen belül az alacsonyabb kategóriájú digitális berendezések piacán különösen nagy növekedést ért el. A felhalmozott tudást és tapasztalatokat a legújabb széles formátumú nyomtatója, az Aficio<sup>TM</sup>SP W2470 tervezésénél is felhasználta. <p>

  ricoh spw2470RICOH spw2470A Ricoh az elmúlt időszakban az európai széles formátumú nyomtatási piac közel harmadát szerezte meg, és ezen belül az alacsonyabb kategóriájú digitális berendezések piacán különösen nagy növekedést ért el. A felhalmozott tudást és tapasztalatokat a legújabb széles formátumú nyomtatója, az AficioTMSP W2470 tervezésénél is felhasználta.

  ricoh spw2470RICOH spw2470A Ricoh az elmúlt időszakban az európai széles formátumú nyomtatási piac közel harmadát szerezte meg, és ezen belül az alacsonyabb kategóriájú digitális berendezések piacán különösen nagy növekedést ért el. A felhalmozott tudást és tapasztalatokat a legújabb széles formátumú nyomtatója, az AficioTMSP W2470 tervezésénél is felhasználta.

A Ricoh a közelmúltban mutatta be új, széles formátumú nyomtatóját, az AficioTMSP W2470-t. A csúcstechnológiát képviselő, széles formátumú plotter nagy teljesítményt és kiváló képalkotási minőséget kínál, kivételesen kis méretben. A Ricoh korábbi széles formátumú megoldásainak sikerére alapozva ez az eszköz minden nyomtatási feladatot gyorsan és hatékonyan old meg. A készülékek elsősorban a mérnöki, a tervezői, a másolószalon és a CAD-környezeteket célozzák meg.

A piaci felmérések szerint 2006-ban a Ricoh az európai széles formátumú nyomtatási piac 28,6 százalékát tudhatta magáénak, és ezen belül az alacsonyabb kategóriájú digitális berendezések piacán különösen nagy növekedést ért el. A Ricoh az elmúlt években felhalmozott tudást és tapasztalatokat az AficioTMSP W2470 tervezésénél is felhasználta. A tintasugaras rajzgépekkel összehasonlítva ez a széles formátumú berendezés számos előnnyel szolgál: normál papírra nyomtatva a laponkénti költség jelentősen alacsonyabb. A tintasugaras gépek használói értékelni fogják a gyors és állandó nyomtatási sebességet is, továbbá azt a tényt, hogy a végeredmény akkor sem maszatolódik el, ha nedvesség éri.

Az AficioTMSP W2470 gyorsan teljesíti az igényeket: percenként két A/0 oldal, vagy négy A/1 oldal nyomtatására képes. A gyors, legfeljebb 2 perces bemelegedési idő után az első A/1-es oldal kevesebb mint 20 másodperc alatt készül el. A két tekercsadagolónak köszönhetően az AficioTMSP W2470 minden tipikus műszaki méretet kezelni tud, legyen az A/0, A/1, A/3 méretű dokumentum, de akár 15 méter hosszúságú nyomatot is képes készíteni a tekercs cseréje nélkül.

Ha a felhasználók nem szabványos méretben vagy anyagra szeretnének nyomtatni, úgy akár filmet vagy más anyagot is használhatnak. Az egyedülálló Fan Folder hajtogató egység kiiktatja az időigényes manuális munkát, és ezzel költséget takarít meg. Ez a finiser a papírt függőleges irányban „harmonikaszerűen" összehajtogatja, ily módot kifogástalan megjelenésű, terjesztésre kész anyagot hoz létre.

A 600 dpi-s felbontás révén garantált a kiváló nyomatminőség. A LED toner technológiának köszönhetően a különböző típusú médiákon is kifogástalan nyomtatási minőség érhető el. Mivel a nyomatok vízállóak, az elmaszatolt képek kockázata is megszűnt.

110 centiméteres szélességével és kevesebb, mint 70 centis mélységével az SP W2470 egy széles formátumú nyomtatóhoz képest nagyon kis helyet foglal el. A készülék a felhasználók közvetlen környezetében is elhelyezhető, így kényelmesen, az asztaluk mellől követhetik nyomon tervrajzaik nyomtatását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.