2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Uj ötletek -új koncepció a Samsung F480-as mobilja

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/13360"><img class="image thumbnail" src="/files/images/F480%20(1).thumbnail.jpg" border="0" width="75" height="100" /></a></span> <p>A Samsung Electronics, a világ egyik vezető mobiltelefon és telekommunikációs berendezéseket gyártó vállalata, leleplezte legújabb fejlesztését, az F480 telefont. A Samsung reményei szerint ezzel a teljes érintőképernyős készülékével tovább tudja erősíteni vezető pozícióját az érintőképernyős mobiltelefonok piacán.</p><p>

 f480%20(1).thumbnail

A Samsung Electronics, a világ egyik vezető mobiltelefon és telekommunikációs berendezéseket gyártó vállalata, leleplezte legújabb fejlesztését, az F480 telefont. A Samsung reményei szerint ezzel a teljes érintőképernyős készülékével tovább tudja erősíteni vezető pozícióját az érintőképernyős mobiltelefonok piacán.

 f480%20(1).thumbnail

A Samsung Electronics, a világ egyik vezető mobiltelefon és telekommunikációs berendezéseket gyártó vállalata, leleplezte legújabb fejlesztését, az F480 telefont. A Samsung reményei szerint ezzel a teljes érintőképernyős készülékével tovább tudja erősíteni vezető pozícióját az érintőképernyős mobiltelefonok piacán.

„Az F480 számos új élményt tartogat a felhasználók számára. Ez az első érintőképernyős készülék ebben az évben, amelyet még számos különböző modell követ majd. Egy olyan felhasználói felületet alkottunk meg, amit az eddigieknél is könnyebben kezelhetnek a vásárlóink"- hangsúlyozta Geesung Choi, a Samsung Telekommunikációs üzletágának elnöke.

lifestyle f480%20(2).thumbnailA Samsung F480-ba a uj felhasználói felületet építették bele a vállalat mérnökei, amelyet szabadon alakíthatnak, változtathatnak a felhasználók saját stílusuk, igényeik szerint.

A készülék gyors és egyszerű „drag and drop" módjának köszönhetően a felhasználók könnyen, pillanatok alatt el tudják érni kedvenc menüpontjaikat. Az egyedülálló „widget" menü olyan eszközöket tartalmaz, mint az óra, az FM rádió, a zenelejátszó vagy éppen a fotóalbum, illetve a születésnapi emlékeztető. Ezeket a funkciókat a felhasználók bármikor, egy egyszerű mozdulattal megjeleníthetik a kezdőképernyőjükön.

f480%20(7).thumbnail„A Samsung F480 tervezésénél a leendő felhasználók igényeit tartottuk szem előtt. Arra törekedtünk, hogy esztétikus külsőt tervezzünk a mobilhoz. A  felhasználói felületünk vékony és minimalista designt kapott, amellyel reményeink szerint tovább erősítettük a Samsung márka vezető szerepét ezen a területen." – nyilatkozta Jay Kim, a Samsung UX Design csapatából.

still f480%20(1).thumbnailAz ultra vékony bankkártya méret és a sima felület teszi az F480-at stílusos készülékké. Az elegáns, csiszolt fémborítás kifinomult külsőt kölcsönöz számára, a hozzáadott prémium bőrtok pedig tovább emeli a készülék egyedi megjelenését.

Dacára vékony, 11,6 mm-es méretének az F480 minden olyan multimédiás funkciót biztosít a felhasználóknak, amelyekkel a prémium Samsung mobilok rendelkeznek.

f480%20(8).thumbnailAz F480-ban a 240 MB belső zenei memória, a 8 GB tárhellyel rendelkező memória kártyahely, a beépített FM rádió és automata fókuszos, illetve CMOS video lencsével felszerelt az 5 megapixeles kamera is található.

Továbbá a telefon egyéb, eddig csak a professzionális a digitális kameráknál használt technikai megoldásokra is képes. A mobil ugyanis automatikus arc felismerő technológiával és képstabilizátorral is rendelkezik.

A „smile shot" eljárással először a mobilok közt, az F480 telefonban találkoztatnak a felhasználók. Ez az intelligens technológia képes arra, hogy automatikusan akkor készítsen fotót valakiről, amikor mosolyog és ezzel azonnal meg tudja örökíteni a legvidámabb pillanatot.

Az F480 ezen túlmenően HSDPA hozzáféréssel és USB 2.0 csatlakoztathatóságával gyors adatletöltést és küldést biztosít a használójának, akár menet közben is.

Az F480 2008 júniustól lesz elérhető a nagyobb európai országokban. Magyarországon június végétől lesz kapható.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.