2022.október.05. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Uj Sonicwall tűzfal jelent meg a piacon a TZ210

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/22013"><img class="image thumbnail" src="/files/images/TZ_210_Front.thumbnail.JPG" border="0" alt="Sonocwall TZ 210" title="Sonocwall TZ 210" width="100" height="50" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>SonicWALL TZ 210</strong></span></span> <p>A<strong> </strong>SonicWALL, Inc. kibővítette díjnyertes, egységes kockázatkezelési megoldásainak családját a kisvállalatok számára készült SonicWALL TZ 210 szériával.</p><p> 

 sonocwall tz 210SonicWALL TZ 210

A SonicWALL, Inc. kibővítette díjnyertes, egységes kockázatkezelési megoldásainak családját a kisvállalatok számára készült SonicWALL TZ 210 szériával.

 

 sonocwall tz 210SonicWALL TZ 210

A SonicWALL, Inc. kibővítette díjnyertes, egységes kockázatkezelési megoldásainak családját a kisvállalatok számára készült SonicWALL TZ 210 szériával.

 

 A TZ 210 magában foglal egy nagy teljesítményű mélyreható csomagvizsgálati tűzfalat, automatizált failover/failback (átköltözés, visszaköltözés) technológiákat, és 1 Gigabit/sec sebességgel csatlakozik a hálózathoz, így az elérhető legátfogóbb UTM hálózati biztonsági megoldás kisvállalatok számára az 1000 USD alatti kategóriában. A széria második tagja a TZ 210 Wireless-N, mely a piacon az első UTM megoldás ultragyors, 802.11n szabványú vezeték nélküli LAN kapcsolódással.

„Úgy gondoljuk, az új TZ 210 jelenleg a legjobb a piacon elérhető, 1000 USD alatti árkategóriájú UTM megoldások között" – mondta Patrick Sweeney, a SonicWALL Product Management elnökhelyettese. A TZ 210-et jellemző, piacvezető teljesítmény és páratlan hálózatbiztonsági védelem a folyamatos innováció melletti elkötelezettségünket szemlélteti. A nehéz gazdasági időkben a kisvállalatok számára elérhetővé kell tenni olyan, valóban nagyvállalati szintű biztonsági megoldásokat, melyet meg is engedhetnek maguknak. Olyan megoldásokra van szükségük, mely biztosítja mindazt, amivel versenytársaik rendelkeznek, sőt, annál is többet."

Az internet szolgáltatók manapság már olyan gyorsaságú szélessávú csomagokat kínálnak a kisvállalati ügyfeleiknek, melyek már a nagyvállalatoknak kínált szolgáltatásokhoz mérhető, csak éppen a számukra megengedhető áron. A kisvállalatok számára ma már mindez elengedhetetlen, azonban az UTM eszközök egyszerűen nem tudnak megfelelni ezeknek az igényeknek. A SonicWALL megoldásai azonban igen. A támadások megemelkedett szintje – vírusok, férgek, betörések, kártékony tartalmak és egyéb fenyegetettséggel – sokkal szélesebb körű biztonsági védelmet igényel a vállalatok eszközeinek megóvására. Eddig jellemző volt, hogy a vállalatoknak többnyire választaniuk kellett a hálózat védettsége és annak teljesítménye között, most már azonban nem kényszerülnek erre. A nagy teljesítményű mélyreható csomagvizsgálati architektúrájával a TZ 210 használatával nincs már szükség kompromisszumokra.

A TZ 210 egy 50 Mbps-os UTM biztonsági motort és automatizált failover/failback szolgáltatást biztosít. A SonicWALL TZ 210 széria emellett gigabites sebességű Ethernet WAN és LAN portokat és opcionális, nagysebességű vezeték nélküli kapcsolódást is kínál. Az átfogó tulajdonságok és funkciók a kisvállalatoknak és távoli elérésű irodáknak páratlan védelmet biztosít vezetékes vagy vezeték nélküli hálózataikhoz a folyamatosan fejlődő és egyre nagyobb számú fenyegetettségekkel szemben.

„Folyamatosan olyan erőteljes biztonsági megoldásokat keresünk, melyek megvásárlása, üzembe helyezése és működtetése nem igényel jelentős anyagi forrást és időráfordítást" – mondta Michael Campbell, az EthosPartners HMG biztonsági szakértője. „A TZ 210 a funkcióinak tekintetében és teljesítményében egyaránt lenyűgöző. Az ár tekintetében pedig a SonicWALL mindenképpen vezető pozícióval rendelkezik, hiszen új sztenderdeket állított fel a kis- és középvállalatok számára tervezett hálózati biztonsági megoldásaival."

A rendszeradminisztrátorok munkáját megkönnyíti a SonicWALL díjnyertes kezelőrendszere, a Global Management System (GMS) is, mely átfogó kezelést és jelentési eszközöket biztosít az egyszerűsített konfiguráláshoz és kezeléshez egyetlen központi helyszínen keresztül.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.