2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új típusú Volánbusz bérleteket vezetnek fokozatosan be a Volánbusznál

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/7493"><img class="image _original" src="/files/images/logo_5.gif" border="0" alt="www.volanbusz.hu" title="www.volanbusz.hu" width="160" height="80" /></a><span style="width: 158px" class="caption"><strong><a href="http://www.volanbusz.hu/">www.volanbusz.hu</a> </strong></span></span><p>A VOLÁNBUSZ Zrt. 2009. január 5-étől új típusú és megjelenésű bérletet vezet be. Az új bérletek már tartalmazzák az indulás és az érkezés településének nevét, ahol a bérlet érvényes. </p><p> 

 www.volanbusz.huwww.volanbusz.hu

A VOLÁNBUSZ Zrt. 2009. január 5-étől új típusú és megjelenésű bérletet vezet be. Az új bérletek már tartalmazzák az indulás és az érkezés településének nevét, ahol a bérlet érvényes.

 

 www.volanbusz.huwww.volanbusz.hu

A VOLÁNBUSZ Zrt. 2009. január 5-étől új típusú és megjelenésű bérletet vezet be. Az új bérletek már tartalmazzák az indulás és az érkezés településének nevét, ahol a bérlet érvényes.

 

Az új bérlet bevezetése fokozatosan történik, január 5-től a(z)

–                    Árpád híd,

–                    Szentendre,

–                    Érd,

–                    Etele tér,

–                    Népliget,

–                    Stadion,

–                    Vác,

–                    Újpest Városkapu,

–                    Gödöllő,

–                    Széna tér,

–                    Monor

autóbusz-pályaudvarokon lesz kapható.

Későbbiekben tervezett az új bérlet bevezetése további, kisebb forgalmú pályaudvarokon is. A járművezetőknél továbbra is a hagyományos bérletek kaphatóak.

A pénztárban nyomtatott bérletek használata során már nincs szükség viszonylatigazolásra, arcképes bérletigazolványra.

A kedvezményes bérleteket a diákigazolvány, míg a teljesárú bérleteket a személyi igazolvány, útlevél vagy új jogosítvány számának beírásával lehet érvényesíteni, a bérlet ezen dokumentumok valamelyikével együtt érvényes. A hagyományos bérleteknél továbbra is szükséges a bérletigazolvány, illetve a viszonylatigazolás.

Bérletvásárláskor a VOLÁNBUSZ Zrt. a pénztárban nyomtatott bérletekhez olyan számlát állít ki, amin szerepel a vásárlás kódja, ami alapján a következő vásárlás már sokkal gyorsabban lebonyolítható.

Kisforgalmú bérletértékesítő helyeken (kisebb pénztárak, ügynökök) továbbra is hagyományos bérleteket értékesítenek, a honnan-hová adatok rögzítése manuálisan történik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.